Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Bedrijfsongeval met heftruck

Een bedrijfsongeval met een heftruck zien wij in de praktijk regelmatig voorbij komen. Kleine onachtzaamheden leiden tot grote schade. Ongelukken ontstaan tijdens het laden en lossen van de heftruck of het rijden over een werkplaats. Wanneer er sprake is van ernstige letselschade ondersteunen de letselschade advocaten van Wolthers Jagersma u op juridisch gebied.

Contact opnemen

Persoonlijk en deskundig advies op maatOnze letselschade specialisten helpen u graag.

Over de voet gereden

Een jonge man is werkzaam in een productie omgeving. Wanneer hij een pallet verschuift en zich wil omdraaien rijdt een collega met een heftruck over zijn voet. Gevolg is dat hij lelijk voetletsel oploopt. De man is een tijd uit de running. Ook kan hij voor een bepaalde periode zijn normale werkzaamheden niet uit kan voeren.

Ongelukken met een heftruck

Ongelukken met een heftruck komen vaak voor. Vaak gaat dit samen met akelig letsel omdat de heftruck harde banden heeft die bij overrijding vervelend letsel veroorzaken.

De aansprakelijkheidsvraag

Wie is nu verantwoordelijk voor de schade die deze man heeft opgelopen? Wie gaat de kosten betalen? Veel is afhankelijk van de vraag of de werkgever zijn zorgplicht naar behoren heeft uitgevoerd. De zorgplicht van de werkgever houdt in dat hij verantwoordelijk is voor een veilige werkomgeving van zijn werknemers. In de praktijk blijkt dat werkgevers vaak aansprakelijk gesteld worden omdat de veiligheid van de werknemer is geschonden. Wanneer blijkt dat de werkgever op geen enkel punt nalatig is geweest kan dat anders liggen.

Onafhankelijk onderzoek

Onderzoek in deze situaties is essentieel. Wat is er gebeurd? Hoe heeft het kunnen gebeuren? Wat hebben collega’s gezien? Wat vertellen de betrokkenen? Aan de hand van het onderzoek kan duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de geleden schade.

Arbeidsongeschikt na een bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan dusdanig ernstig zijn dat een medewerker nadien arbeidsongeschikt blijkt te zijn. In dat geval is er sprake van verlies aan arbeidsvermogen.

De inzet van een letselschadeadvocaat

Het is in alle gevallen zaak u goed te laten informeren over de mogelijke stappen. Een ernstig ongeval kan heftige emoties teweeg brengen. Al snel nadat een slachtoffer geconfronteerd wordt met verwondingen en de daarmee gemoeide medische behandeling, rijzen allerlei vragen van juridische, financiële en praktische aard. Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit, is mijn schade verhaalbaar, bij wie kan ik een claim indienen, hoe wordt mijn schade begroot? De beantwoording van deze vragen en de begeleiding bij het vaak ingewikkelde schaderegelingstraject, vergen kennis en ervaring. Een letselschadeadvocaat is bij uitstek het adres waar u terecht kunt. Zodat uw zaak gegarandeerd goed afgewikkeld wordt.

Advies

Wolthers Jagersma schade advocaten heeft de expertise in huis om u te ondersteunen in dit proces. Voor een vrijblijvend eerste gesprek neemt u contact met ons op.

neem contact met ons op

Verwante informatie

Verwante diensten

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba