Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Huis-, tuin- en keukenongevallen

Veel mensen denken bij het woord ‘letselschade’ aan de gevolgen van een verkeersongeval of medische fout. Letselschade kan echter in veel verschillende situaties ontstaan. Ook doodgewone huis-, tuin- en keukensituaties kunnen veroorzakers zijn van ernstige letselschade. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten kunt u niet alleen terecht voor hulp bij letselschade als gevolg van een ongeluk in het verkeer of medische fout, maar ook voor ongevallen die vanuit een ‘normale’ situatie zijn ontstaan.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Zoals u misschien wel heeft ervaren, zit een ongeluk in een klein hoekje. Situaties die u elke dag meemaakt, kunnen door een kleine onoplettendheid volledig misgaan. Stel dat u voor uw werk op bespreking moet bij een cliënt. Het pad naar de voordeur van het kantoor is glad en glibberig, u glijdt uit en twee gebroken ribben zijn het gevolg. Wie is er dan aansprakelijk voor het ongeval? De eigenaar van het kantoor of toch het bedrijf waar u op bezoek zou gaan? Valt dit onder de noemer bedrijfsongevallen omdat het u tijdens werktijd overkwam? Op al deze vragen kunnen wij bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten antwoord geven. Bent u geconfronteerd met een ongeval uit de categorie huis-, tuin- en keukenongevallen, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor juridische hulp.

Het verhalen van letselschade

Elk ongeval is verschillend. Daarom is het van belang om precies vast te stellen wat er werkelijk is gebeurd, om te kunnen bekijken of de letselschade verhaald kan worden op een van de betrokken partijen. Met behulp van vastgelegde documentatie, zoals foto’s, een politierapport, medisch dossier of getuigenverklaringen, beoordelen wij iedere situatie en kunnen wij u met advies terzijde staan. Daarnaast beantwoorden wij al uw vragen rondom het vaststellen van aansprakelijkheid wanneer u onverhoopt slachtoffer bent geworden van letselschade.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions