Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letsel advocaat

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval, waarvan u nu de vervelende gevolgen moet ondervinden? In dat geval is het verstandig om zo snel mogelijk een letsel advocaat in te schakelen. Een ervaren letselschadeadvocaat kan u bijstaan in de juridische en financiële nasleep van het ongeluk. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten kunt u terecht voor professionele hulp. Op die manier staat u er niet alleen voor en kunnen wij uw belangen op persoonlijke en deskundige wijze behartigen.

Aansprakelijkheidsrecht

Als onschuldig slachtoffer is de kans klein dat u eerder te maken heeft gehad met het aansprakelijkheidsrecht. Dat maakt het lastig om het op te nemen tegen verzekeringsmaatschappijen die doorgaans goed georganiseerd zijn en precies weten waar ze mee bezig zijn. Als u niet precies weet waar u recht op heeft of hoe de schadevergoeding moet worden berekend, schakelt u een letsel advocaat in. Letselschadeadvocaten hebben ervaring met allerlei situaties waarbij er schade moet worden berekend voor het benadeelde slachtoffer. Het team van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft jarenlange ervaring met aansprakelijkheidsrecht en kan u dan ook voorzien van een passend advies. Bij ons bent u aan het juiste adres voor persoonlijke en betrokken hulp.

Onze werkwijze

Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat een persoonlijke aanpak centraal. Onze specialiteit is het begeleiden en ondersteunen van mensen die door een ongeval gewond zijn geraakt. De mens achter het dossier is voor ons het belangrijkst. Daarom komen wij voor het eerste intakegesprek graag langs bij u thuis. Op die manier kunnen we een behandelplan opstellen dat op uw situatie volledig van toepassing is. Bij dit plan staan uw belangen voorop en krijgt u hopelijk het beste perspectief om uw leven en financiële en maatschappelijke zin weer volledig op te pakken. Bent u op zoek naar een ervaren, betrokken en persoonlijke letsel advocaat? Dan bent u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten aan het juiste adres.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba