Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Ondersteuning bij letselschade 

Na een ongeval kunnen veel aspecten die zo vanzelfsprekend leken op slag veranderen. In deze ingrijpende periode dragen wij bij aan zekerheid voor de toekomst. Wij zorgen voor een overzichtelijk schaderegelingstraject, waarbij we gaan voor een optimaal resultaat. Zo kan onze client zijn financieel en maatschappelijk perspectief hervinden. In onze begeleiding stellen wij onze client als mens centraal.

Contact opnemen

Persoonlijk en deskundig advies op maatOnze letselschade specialisten helpen u graag.

Gevolgen ongeval

De gevolgen van een ongeval kunnen langdurig en zeer vervelend zijn. Na een ongeval is het leven van veel slachtoffers ontwricht en veranderd. Het is dan moeilijk de regie en controle te houden over hoe het verder moet. Als het ongeval dan ook nog eens is veroorzaakt door iemand anders, kunnen de gevolgen extra hard aankomen.

Wie is aansprakelijk?

In deze ingrijpende periode wil Wolthers Jagersma letselschade advocaten bijdragen aan zekerheid voor de toekomst. Wij zoeken uit wie er aansprakelijk is. Wij stellen de veroorzaker aansprakelijk, zoeken uit waar deze is verzekerd en voeren met de verzekeraar gesprekken over aansprakelijkheid en schade. Daarbij focussen wij niet alleen op schadevergoeding. Wij onderzoeken ook de mogelijkheden om de regie over je leven terug te krijgen, om de kwaliteit van leven te verhogen. Wanneer je niet meer kunt werken, is dan re-integratie mogelijk in een beroep dat ook voldoening geeft? Wanneer je het huishouden niet meer volledig kunt verrichten, kan er dan hulp georganiseerd worden? Wanneer je afhankelijk wordt van anderen, hoe kan de dan noodzakelijke hulp zo goed mogelijk worden geregeld? Allemaal aspecten die, wanneer ze niet goed geregeld zijn, een negatief stempel kunnen drukken op iemands leven na een ongeval.

Vaststellen van letselschade

Het vaststellen van letselschade is een ingewikkeld en langdurig traject. Het kan soms lang duren voor duidelijk is wat de blijvende gevolgen zijn. Ook kunnen sommige financiële consequenties pas na verloop van tijd ontstaan. Wanneer je hier nog nooit mee te maken hebt gehad, sta je hier niet gauw bij stil.

Ieder dossier een unieke aanpak.

Iedere situatie is uniek. Ieder dossier vraagt daarom om maatwerk: een eigen unieke aanpak. Daarbij laten wij ons leiden door de wensen van het slachtoffer, de ernst van het opgelopen letsel en de gevolgen die dat met zich meebrengt. Hoe ingewikkelder de gevolgen, hoe groter de uitdaging om een goede schaderegeling te realiseren.

Voor meer informatie bekijkt u het stappenplan schaderegelingsproces

Contact

Indien u een vraag hebt of passend advies wenst dan kunt u contact met ons opnemen. Stuur ons een e-mail op info@wolthersjagersma.nl of bel ons op 0528 24 26 69 (vestiging Zuidwolde) of 0513 74 50 99 (vestiging Heerenveen).

contactformulier

 

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions