Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat dwarslaesie

Bent u betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk, waarin u zelf geen schuld heeft? Denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeluk, een ongeluk tijdens werkzaamheden voor uw werkgever, enzovoorts. Een letselschadeadvocaat op het gebied van dwarslaesies kan u helpen, om een passende schadevergoeding te eisen! De gevolgen van een dwarslaesie kunnen namelijk zeer groot zijn en u voor het leven tekenen. In dermate ernstige situaties heeft u niet alleen recht op een passende schadevergoeding voor de opgelopen letselschade, maar bijvoorbeeld ook op smartengeld en een vergoeding voor het misgelopen inkomen.

Gevolgen van een dwarslaesie

Een dwarslaesie kan vergaande gevolgen voor u hebben en u voor het leven tekenen. Bij een dwarslaesie wordt uw ruggenmerg sterk aangetast, waarbij zenuwen deels of volledig doorbroken kunnen raken. Het is afhankelijk van de mate waarin u last krijgt van een dwarslaesie, welke gevolgen voor u van toepassing kunnen zijn. Mogelijke gevolgen zijn de verlamming van armen of benen, een stoornis in de ademhaling of het spijverteringssysteem, een hevige pijn, spasmen, een stoornis in de blaasfunctie, enzovoorts. Klachten die vaak niet of nauwelijks te verhelpen zijn door een arts of chirurg.

Hulp van een letselschadeadvocaat bij een dwarslaesie

Wanneer u zelf te maken heeft gekregen met letselschade in de vorm van een dwarslaesie, kan een letselschadeadvocaat de uitkomst bieden. Een letselschadeadvocaat helpt u bij het aansprakelijk stellen van een schuldige en het bepalen van de hoogte van een eventuele schadevergoeding.

Des te meer kosten er gemaakt worden, des te hoger zal de schadevergoeding logischerwijs ook zijn! Mocht u als gevolg van de dwarslaesie niet meer kunnen werken, dan heeft u tevens recht op een schadevergoeding voor het gemiste inkomen uit de rest van uw leven. Denk echter ook aan kosten voor aanpassingen in uw woning, een nieuwe auto, kosten voor huishoudelijke hulp, enzovoorts.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba