Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat gebitsletsel

De betrokkenheid bij een ernstig verkeersongeval of bijvoorbeeld een ongeval tijdens werkzaamheden voor uw werkgever, kunnen ernstige gevolgen hebben. Een letselschadeadvocaat kan u helpen bij het aanvragen van een schadevergoeding voor de opgelopen schade. Voorbeelden van letselschade zijn bijvoorbeeld hersenletsel, gebitsletsel, inwendig letsel, enzovoorts. Heeft u zelf te maken gehad met een ongeluk, waarbij u gebitsletsel opgelopen heeft? Lees snel verder, hoe een letselschadeadvocaat u kan helpen bij het eisen van een schadevergoeding voor het gebitsletsel.

Kosten voor gebitsreparatie

In de meeste gevallen is gebitsletsel goed te herstellen bij een tandarts of een kaakchirurg in het ziekenhuis. Er komen echter hoge kosten kijken bij dergelijke ingrepen, omdat vaak niet alles binnen de verzekering valt. Daarbij kost het u (een groot deel van) uw eigen risico! Als er sprake is van letselschade aan uw gebit door het toedoen van anderen, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding voor de gemaakte kosten bij uw tandarts of in het ziekenhuis. Het kan gaan om gebitsletsel als gevolg van een verkeersongeluk, een val van de ladder tijdens uw werk, etc.

Naast een schadevergoeding voor het herstellen van uw gebit, kunt u tevens in aanmerking komen voor zogenaamd smartengeld. Dit is een vergoeding voor eventueel opgelopen psychische schade of gederfde levensvreugde, als gevolg van het ongeluk. Het is lastig om de hoogte van dergelijk smartengeld vast te stellen, een letselschadeadvocaat op het gebied van gebitsletsel kan u hierbij helpen.

Hulp van een letselschadeadvocaat

Een letselschadeadvocaat op het gebied van gebitsletsel helpt u bij het aansprakelijk stellen van een schuldige. Dit kan een particulier zijn, maar bijvoorbeeld ook uw werkgever. Daarbij kan een letselschadeadvocaat u helpen bij het vaststellen van een passende schadevergoeding, voor de gemaakte kosten. Zo krijgt u waar u recht op heeft, als u te maken heeft gehad met een ongeval door andermans toedoen.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba