Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat hersenletsel

Een ongeluk is van zichzelf al erg vervelend, zeker als u bij een ongeluk lichamelijk letsel oploopt. Lichamelijk letsel komt in verschillende vormen voor, afhankelijk van de ernst van het ongeval. Denk aan gebitsletsel, inwendig letsel, psychisch letsel, enzovoorts. Een van de meest ernstige vormen van letsel is hersenletsel, omdat het u voor de rest van uw leven kan tekenen. Wanneer u bij een ongeluk niet schuldig bevonden kan worden, heeft u in de meeste gevallen recht op een passende schadevergoeding. Een letselschadeadvocaat op het gebied van hersenletsel helpt u bij het aanvragen en het vaststellen van de hoogte van een schadevergoeding.

Ernst van het hersenletsel

De hoogte van een schadevergoeding hangt af van de ernst van het hersenletsel, wat u door andermans toedoen opgelopen heeft. Wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk uit de roulatie bent, heeft u recht op een vergoeding voor het mislopen van uw inkomen en voor de kosten die u bijvoorbeeld maakt bij een arts. In de meest ernstige situaties kunt u blijvend hersenletsel oplopen, wat u beperkt in uw dagelijkse doen en laten. In dit geval heeft u niet alleen recht op een schadevergoeding voor de gemaakte kosten bij een arts of in het ziekenhuis, maar kunt u tevens rekenen op een vergoeding voor het gemiste inkomen uit de rest van uw leven, een vergoeding voor aanpassingen aan uw woning of vervoersmiddelen, enzovoorts.

Ook kunt u in aanmerking komen voor smartengeld, wat dient als vergoeding voor de opgelopen psychische schade bij een ongeval.

Hulp van een erkende letselschadeadvocaat

Een erkende letselschadeadvocaat op het gebied van hersenletsel kan u helpen bij het eisen van een schadevergoeding. Ook helpt de advocaat u bij het bepalen van de hoogte van een schadevergoeding, smartengeld en een vergoeding voor het misgelopen inkomen. Zo staat u er niet alleen voor na een ongeluk!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions