Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat invalide

Een ongeluk, het kan iedereen overkomen! Soms gebeurt een ongeluk door uw eigen fout, in andere gevallen door het toedoen van anderen. In deze laatste situaties heeft u recht op een schadevergoeding, wanneer u iemand anders aansprakelijk kunt stellen. Met deze schadevergoeding kunt u de medische kosten voor het herstel na een ongeluk bekostigen. Wanneer u echter invalide bent geraakt als gevolg van een ongeluk door het toedoen van anderen, ligt dit gecompliceerder. Een letselschadeadvocaat voor invaliden kan u helpen bij het regelen van de aanvraag van een schadevergoeding, waarvan de hoogte vaak lastig te bepalen is.

Gevolgen voor een invalide na een ongeluk

Wanneer u na een ernstig ongeluk invalide bent geraakt, zal dit grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Waar u gister nog naar uw werk ging, zal dat vandaag niet meer kunnen! Dit is slechts een voorbeeld, denk ook aan het doen van boodschappen, sporten, enzovoorts. U heeft in dit geval niet alleen recht op een schadevergoeding voor de gemaakte medische kosten, maar kunt tevens rekenen op een vergoeding om de rest van uw leven door te komen. Denk aan een vergoeding voor het bekostigen van aanpassingen in uw woning, voor huishoudelijke hulp in de toekomst, enzovoorts.

Buiten het feit dat u te maken heeft met materiële schade in deze situaties, namelijk het feit dat u invalide bent geraakt, kunnen ook immateriële klachten een rol gaan spelen. Denk aan psychische problemen waar u mee te kampen krijgt, als u beseft dat u invalide bent geraakt. Hiervoor kunt u smartengeld krijgen, een schadevergoeding voor immateriële klachten. 

Hulp van een letselschadeadvocaat

Een letselschadeadvocaat voor invalide geworden slachtoffers helpt bij het bepalen van de hoogte van een schadevergoeding, het smartengeld, enzovoorts. Vaak is het lastig om een zo hoog mogelijk schadevergoeding te krijgen via uw verzekering, of om iemand anders aansprakelijk te stellen. Een advocaat kan u hierin bijstaan!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions