Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat orthopedisch letsel

Een ongeval kan ernstige gevolgen met zich meebrengen voor zowel de schuldige van een ongeluk, als andere betrokkenen. Wanneer u buiten uw schuld om slachtoffer bent geworden van een ongeluk, kunt u de hulp van een letselschadeadvocaat wellicht goed gebruiken. Een letselschadeadvocaat kan u helpen bij het eisen van een schadevergoeding en het aansprakelijk stellen van een schuldige. Zo heeft u hier kort na een ongeluk zelf geen omkijken naar! Een goed voorbeeld van letselschade waarvoor u een schadevergoeding kunt krijgen, is orthopedisch letsel.

Wat houdt orthopedisch letsel in?

Orthopedisch letsel wordt gezien als een verzamelnaam voor alle aandoeningen en letsel, die te maken hebben met uw steun- en bewegingsapparaat. Dit wordt gevormd door uw botten, gewrichten en spieren. In veel ziekenhuizen wordt u naar een speciale afdeling doorverwezen, die zich op het verhelpen van dergelijke klachten richt. Zeker bij een verkeersongeval of een ongeval binnen uw werk, kunt u te maken krijgen met orthopedisch letsel. Denk aan het breken van botten, scheurtjes in uw spieren, enzovoorts. Dergelijke klachten zijn erg vervelend en kunnen u een lange tijd uit de running houden!

Schadevergoeding eisen voor orthopedisch letsel

Wanneer u orthopedisch letsel heeft opgelopen buiten uw eigen schuld om, kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding. Hierbij stelt u iemand anders aansprakelijk voor de geleden letselschade, waarbij u via de verzekering een vergoeding voor de gemaakte kosten wenst te hebben. Dit gaat niet alleen om de kosten die u momenteel al gemaakt heeft, maar ook om kosten die hier in de komende tijd nog bij zullen komen.

Een letselschadeadvocaat voor orthopedisch letsel kan u bijstaan in het aanvragen van een schadevergoeding. Enerzijds door de schuldige aansprakelijk te stellen, anderzijds door de hoogte van de schadevergoeding te bepalen en te verdedigen tegenover de verzekeraar. Het is namelijk niet altijd even eenvoudig om een schadevergoeding te krijgen voor orthopedisch letsel.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions