Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat psychisch letsel

Heeft u te maken gehad met een ongeluk, door het toedoen van anderen? Denk aan een ernstig verkeersongeval, een ongeval tijdens het uitvoeren van werkzaamheden voor uw werkgever, enzovoorts. In veel gevallen heeft u in dergelijke situaties recht op een schadevergoeding, om de gemaakte kosten te kunnen betalen. Een letselschadeadvocaat voor psychisch letsel kan u helpen bij het eisen van een schadevergoeding, evenals bij het bepalen van de hoogte hiervan. Vaak is het lastig om zelf een schatting van de kosten te maken! U weet immers niet welke kosten u in de toekomst nog zal maken voor het psychisch letsel, wat u door het toedoen van anderen heeft opgelopen.

Vormen van psychisch letsel

Psychisch letsel komt in tal van verschillende vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan de psychische problemen die u op kunt lopen bij een hondenbeet, psychisch letsel als gevolg van een ernstige bedreiging tijdens werk achter de kassa, enzovoorts. Om psychisch letsel te verhelpen heeft u over het algemeen de hulp van een psycholoog nodig, die u kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen. De kosten voor psychologische hulp kunt u via een schadevergoeding terugkrijgen van de schuldige bij een ongeluk. Een letselschadeadvocaat voor psychisch letsel helpt u hierbij.

Naast de hulp van een psycholoog bij psychisch letsel, komt u vaak tevens in aanmerking voor zogenaamd smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor immateriële schade, waar in het geval van psychisch letsel sprake van is. Het bepalen van de hoogte van het smartengeld is niet eenvoudig.

Letselschadeadvocaat voor psychisch letsel inschakelen

Een erkende letselschadeadvocaat voor psychisch letsel bij u in de buurt kan u bijstaan in het aanvragen van een schadevergoeding voor de opgelopen schade en de gemaakte kosten. Hierbij stelt de advocaat de schuldige van een ongeluk aansprakelijk. Tevens kan een advocaat u meer vertellen over de vergoedingen, waar u recht op heeft.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions