Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat voor amputatieletsel

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u buiten uw schuld om te maken krijgen met een ernstig verkeers- of bedrijfsongeval. In de meeste gevallen zult u hier met enig letsel aan botten of spieren vanaf komen, maar in uiterste gevallen kan een amputatie noodzakelijk zijn. Een been, arm of een combinatie hiervan kan in dit geval niet meer hersteld worden door een chirurg, waardoor u deze verliest. Niet alleen brengt dit op het moment van het ongeval ernstige gevolgen met zich mee, ook zult u voor het leven getekend blijven. Een letselschadeadvocaat voor amputatieletsel kan u helpen bij het afhandelen van verzekeringszaken. Iets waar u kort na een ongeluk niet direct over na zal nadenken.

Schadevergoeding bij amputatieletsel

Amputatieletsel is een van de meest ernstige vormen van letsel, als gevolg van een ernstig ongeluk. Vaak kunt u als gevolg van een amputatie niet of nauwelijks meer werken, wordt sporten lastiger en zal uw dagelijkse doen en laten sterk beïnvloed worden. In dergelijke situaties heeft u niet alleen recht op een schadevergoeding voor de gemaakte medische kosten, ook kunt u rekenen op bijvoorbeeld smartengeld. Smartengeld is een schadevergoeding voor immateriële schade als gevolg van een ongeval. Denk bijvoorbeeld aan psychische klachten waar u mee te maken kan krijgen, na het amputeren van een arm of been.

Hulp van een letselschadeadvocaat voor amputatieletsel

Een letselschadeadvocaat voor amputatieletsel kan u helpen bij het bepalen van de hoogte van dergelijke smartengeld. Ook brengt een letselschadeadvocaat de gemaakte kosten voor de medische zorg na het ongeluk voor u in kaart, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Op basis hiervan, wordt de hoogte van uw schadevergoeding bepaald. Vaak heeft u ook in een later stadium nog recht op een vergoeding voor aanpassingen in uw woning, huishoudelijke hulp, enzovoorts.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions