Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat whiplash

Veel mensen die te maken krijgen met een verkeersongeval, kunnen op latere leeftijd lastkrijgen van whiplashklachten. Regelmatig voorkomende whiplashklachten zijn onder meer hoofdpijn, pijn in de nek en schouders, ernstige concentratieproblemen op het werk of tijdens de studie, geheugenstoornissen, enzovoorts. Kortom, klachten die uw leven kunnen tekenen na een ongeluk! Wanneer u te maken krijgt met deze klachten als gevolg van een ongeluk door andermans toedoen, dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding om medische zorg te kunnen bekostigen.

Een letselschadeadvocaat voor whiplash helpt u bij het inschatten van de hoogte van een schadevergoeding. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kosten die u momenteel al gemaakt heeft, maar ook naar kosten die in de toekomst nog kunnen voorkomen. Denk aan herhaalbezoeken in het ziekenhuis bijvoorbeeld. 

Levenslange gevolgen door whiplash

Gelukkig is het merendeel van de klachten die voortkomen uit whiplash te verhelpen door medische zorg. Denk bijvoorbeeld aan specifieke medicijnen, hulp van een fysiotherapeut, psychologische hulp, enzovoorts. Sommige klachten kunnen u echter voor het leven tekenen, waardoor uw productiviteit bijvoorbeeld sterk verminderd wordt. In dergelijke gevallen heeft u niet alleen recht op een schadevergoeding voor de medische zorg, maar ook voor bijvoorbeeld aanpassingen in huis, misgelopen inkomsten in de rest van uw leven, enzovoorts. 

Daar komt immateriële schade bovenop, zoals psychische klachten waar u na een ongeluk mee te maken kunt krijgen. 

Schakel een letselschadeadvocaat in

Om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te kunnen krijgen voor uw materiële en immateriële schade, kunt u de hulp van een letselschadeadvocaat voor whiplash inschakelen. Een advocaat helpt u bij het vaststellen van de gemaakte kosten, de hoogte van eventuele smartengelden, enzovoorts. Zo heeft u hier na een ongeluk zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een goede uitkomst! Veel verzekeringen hebben er namelijk moeite mee om de kosten voor het verhelpen dergelijke klachten te vergoeden.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba