Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade bedragen

Bent u betrokken geraakt bij een vervelend ongeval en krijgt u daardoor nu te maken met fysieke en financiële gevolgen? De kans bestaat dat u recht heeft op een vergoeding voor de opgelopen schade. Wanneer er sprake is van letselschade, dan moet de partij die verantwoordelijk is voor het ongeluk een vergoeding uitkeren. Het kan lastig zijn om te bepalen welke partij dat precies is en wat het bedrag van de uitkering moet zijn. Daarom helpen de ervaren advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten u bij het berekenen van de letselschade bedragen waar u recht op heeft.

Vaststellen van de vergoeding

Elk ongeluk is anders en de situatie die daarop volgt ook. Daarom behandelen wij elke situatie persoonlijk en hanteren wij een betrokken aanpak. Bij het berekenen van de letselschade bedragen is het belangrijk om overzichtelijk te werken. Daarom stellen we een documentatie op van alle benodigde papieren, bewijzen en verklaringen. Zo wordt het gemakkelijker om de juiste vergoeding vast te stellen. Het eerste intake gesprek voeren we bij u thuis, zodat we op een rustige manier alles kunnen bekijken en bespreken. Op die manier wordt u voorzien van professionele en persoonlijke juridische hulp. Het team van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten bestaat uit ervaren letselschadeadvocaten, zodat u bij ons altijd aan het goede adres bent.

Onze diensten

De letselschade bedragen bestaan niet alleen uit de vergoeding die u voor het opgelopen fysieke letsel krijgt. Ook bijkomstige schadeposten, zoals medische kosten, reis- en verblijfkosten en inkomensverlies, kunnen verhaald worden op de veroorzaker van het ongeluk. Daarnaast zijn de kosten die u maakt voor het inschakelen van een letselschadeadvocaat ook verhaalbaar op de verantwoordelijke partij. In de meeste gevallen bent u tijdens de inzet van een advocaat volledig vrij van kosten en ontvangt u een passende vergoeding. Bent u benieuwd naar de diensten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en dan beantwoorden wij graag al uw vragen.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba