Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade expert

Bent u op zoek naar een letselschade expert die u van het juiste juridische advies kan voorzien in de nasleep van een ongeval? Dan bent u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten in Zuidwolde en Heerenveen aan het goede adres. Hier vindt u een professioneel en ervaren team van letselschadeadvocaten en experts, die u in elke situatie waarbij u schade heeft opgelopen de juiste hulp kan bieden.

Hulp op elk gebied

Het is al vervelend genoeg om te maken te krijgen met een ongeluk. Als u daarbij ook nog slachtoffer wordt van letselschade, dan kan dat erg nare gevolgen met zich meebrengen. Niet alleen fysieke schade hoort daarbij. Ook emotionele schade die zich voordoet na het ongeluk, valt onder letselschade. Om vast te stellen welke van de betrokken partijen bij het ongeluk de schuldige is en op wie u de schade kunt verhalen, kunt u het beste een letselschade expert inschakelen. Een letselschade expert heeft alle benodigde juridische kennis en ervaring om u gedurende het hele proces bij te staan. Niet alleen wat betreft het op orde stellen van de documentatie, maar ook ter begeleiding van bijvoorbeeld het contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij. Wanneer u ervoor kiest om een letselschadeadvocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten in de hand te nemen, dan bent u verzekerd van hulp op elk gebied.

Uw situatie staat centraal

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten houdt van een persoonlijke aanpak. Daarom staat bij behandeling van uw aanvraag uw situatie centraal. Elk ongeval is anders, en ook de mensen die daarbij betrokken zijn. Wij bekijken elke situatie apart om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Samen met u gaan wij de strijd aan met verzekeringsmaatschappijen die er soms alles aan doen om geen bedrag uit te hoeven keren. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba