Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade uitkering

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval, kan dat een hoop schade tot gevolg hebben. Naast dat u misschien fysieke schade oploopt, kan ook de emotionele nasleep een zware tol eisen. Daarom is het van belang om, nadat er een ongeluk is gebeurd, te bekijken of u een letselschade uitkering kunt krijgen. Als de schade het gevolg is van een fout door een derde partij, dan heeft u recht op een vergoeding. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten kunt u terecht voor juridische bijstand van een ervaren letselschade advocaat.

Elk ongeval

Het is per ongeval verschillend of u een letselschade uitkering kunt krijgen en wat daar dan de voorwaarden van zijn. Daarom behandelen wij elk ongeluk apart en bekijken we uw situatie persoonlijk. Een ongeluk zit al in een klein hoekje. Niet alleen grote situaties zoals een verkeersongeval of medische fout kunnen letselschade als gevolg hebben. Ook schade als gevolg van een kleine onoplettendheid kan ervoor zorgen dat u maanden uit de running bent. Voor elke situatie kunt u daarom terecht bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Ons team van ervaren letselschadeadvocaten staat u graag bij en voorziet u van passend juridisch advies.

Letselschade, wat nu?

Als u een ongeluk heeft meegemaakt, kan het lastig zijn om daar de financiële, juridische en emotionele nasleep van te overzien. Daarom hanteren wij bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten een persoonlijke aanpak, waarbij we voor het eerste intakegesprek het liefst bij u thuis langskomen. Op die manier kunnen wij de situatie samen met u op een overzichtelijke manier bekijken en een behandelplan opstellen. Onze diensten bestaan onder andere uit het verzamelen van alle benodigde informatie, het vaststellen van de aansprakelijkheid en het maken van een schadebegroting. Op die manier staan wij voor een verantwoorde afwikkeling van uw schade. Denkt u dat u recht heeft op een letselschade uitkering van de betrokken tegenpartij? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions