Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Aangereden (aanrijding) door een tractor

Op een verlaten landweggetje aangereden worden door een tractor kan leiden tot behoorlijke schade. De letselschadespecialisten van Wolthers Jagersma buigen zich over de aansprakelijkheidsvraag en achterhalen of het slachtoffer recht heeft op een schadevergoeding.

Contact opnemen

Persoonlijk en deskundig advies op maatOnze letselschade specialisten helpen u graag.

Aanrijding trekker

Een jonge man rijdt naar huis. Voor hij het doorheeft, belandt hij met zijn auto onder de aanhanger van een grote tractor die voor hem reed. Oorzaak: de bestuurder van de tractor voerde geen lichten op de aanhanger. De jonge autobestuurder heeft de kar nooit gezien. De eigenaar van de trekker beweert dat de automobilist niet zo dicht achter hem had moeten rijden.

Wie treft schuld

Er ontstaat in dit geval een aansprakelijkheidsvraag. De bestuurder heeft behoorlijke schade aan zijn auto. Dit brengt uiteraard kosten met zich mee. De beantwoording van de aansprakelijkheidsvraag bepaalt wie de schade moet vergoeden.

Aansprakelijk stellen van een medeweggebruiker

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval staan de letselschadeadvocaten van Wolthers Jagersma voor u klaar. Wij ondersteunen u bij de juiste stappen in het proces. Allereerst zullen wij in een vrijblijvend gesprek de situatie in kaart brengen en kijken of het mogelijk is de betreffende partij aansprakelijk te stellen. Mocht dit kans van slagen hebben gaan wij aan de slag met:

Onafhankelijk onderzoek

Onafhankelijk onderzoek is een must bij alle soorten ongevallen. Wat is er gebeurd? Er wordt een reconstructie gemaakt van de situatie. Getuigen wordt gevraagd om een verklaring? Eventuele foto’s van de plek spelen een rol. Alle bewijzen tezamen leiden tot een eindoordeel.

Goede letselschadespecialist

Het is van belang dat u wordt bijgestaan door een ervaren letselschadeadvocaat. Deze kan helpen met het verhalen van zijn schade. Afhankelijk van de aard en ernst van het letsel kan de schade soms fors oplopen.

Advies

Wolthers Jagersma schade advocaten heeft de expertise in huis om u te ondersteunen wanneer u in een soortgelijke situatie terecht bent gekomen. Voor een vrijblijvend eerste gesprek neemt u contact met ons op.

contact opnemen

Verwante informatie

Verwante diensten

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions