Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade whiplash

Een whiplash is in veel gevallen het gevolg van een kop-op-staart auto-ongeluk of frontale botsing. Hierbij maakt het hoofd een onverwacht snelle beweging, waardoor de nek overmatig wordt uitgestrekt. Dat kan vervelende consequenties hebben, zoals hoofdpijn, nekpijn, duizeligheid, vergeetachtigheid en andere beschadigingen. Bent u slachtoffer geworden van een auto-ongeluk en denkt u dat u recht heeft op letselschade bij een whiplash? Dan staan de letselschadeadvocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten u graag bij voor een goede juridische afwikkeling van het proces.

Moeilijk detecteerbare klachten

Het vervelende van een whiplash is dat de klachten ervan moeilijk te detecteren zijn door een dokter. Als gevolg van een whiplash kunnen er beschadigingen optreden in de hals structuren, de hersenen en het aangezicht. Deze beschadigingen zijn echter niet zichtbaar te maken door een röntgenonderzoek of een MRI-scan. In dat geval is er sprake van moeilijk te objectiveren klachten, waardoor het juridisch complex is om de letselschade bij een whiplash vast te stellen. Verzekeraars doen er soms alles aan om ervoor te zorgen dat geen schadevergoeding uitgekeerd hoeft te worden. Daarom is het belangrijk om een ervaren letselschadeadvocaat in de arm te nemen, zodat u in dit proces niet oneerlijk bejegend wordt. Het team van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in letselschade, zodat u gedurende het hele proces wordt voorzien van deskundig advies.

Uw persoonlijke situatie

Om de nasleep van het auto-ongeluk en uw opgelopen whiplash zo goed mogelijk te laten verlopen, benaderen wij iedere situatie met een persoonlijke aanpak. Dat houdt in dat wij uw persoonlijke situatie goed bekijken en daarbij de juiste documentatie opstellen. Op die manier staan uw belangen centraal en is de kans groter dat uw vergoeding van letselschade bij whiplash ook daadwerkelijk wordt uitgekeerd. Bent u benieuwd naar wat Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten allemaal voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en dan staan wij u graag te woord.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions