Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Gekwalificeerde hulp bij letselschade

Slachtoffers van een ongeval hebben bij het verhalen van hun schade vaak behoefte aan deskundige juridische bijstand. Er bestaan veel bureaus die het verhalen van letselschade aanbieden. Omdat een slachtoffer niet weet welk bureau de beste dienstverlening biedt, is het kiezen van het juiste kantoor lastig. Kies dan in ieder geval een kantoor die is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade en/of de LSA. Hiermee verzekert u zich van goede en deskundige hulp.

Contact opnemen

Persoonlijk en deskundig advies op maatOnze letselschade specialisten helpen u graag.

Jaarlijkse kwaliteitsaudit

De titels letselschadejurist, letselschade-expert of letselschadespecialist zijn namelijk onbeschermd en kunnen dus door iedereen zonder relevante opleiding worden gevoerd. Dit zorgt in de praktijk soms voor schrijnende situaties. Zorg dat u zich vooraf goed laat informeren over wie u helpt, dit voorkomt een hoop ellende. Om het kaf van het koren te scheiden, is medio 2007 het Keurmerk Letselschade opgericht door Slachtofferhulp Nederland en een aantal gerenommeerde kantoren. Alleen advocaten die voldoen aan zware opleidingseisen en bovendien hun kantoororganisatie op orde hebben, komen voor dit Keurmerk in aanmerking. Deze kwaliteit wordt jaarlijks getoetst door een audit.

nationaal-keurmerk-letselschade-wolthersjagersmaNationaal Keurmerk Letselschade

Per 1 januari 2021 is het Register Letselschade overgegaan in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Het Nationaal Keurmerk Letselschade maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor benadeelden van letselschade en is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die een bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland. Het Nationaal Keurmerk Letselschade biedt een overzicht van kwalitatief goede dienstverleners die zich als keurmerkhouder onderscheiden in de markt en daarmee kunnen aantonen dat zij kwaliteit leveren. Wolthers Jagersma beschikt sinds jaar en dag over het keurmerk, hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goede dienstverlening.

Keurmerk LSA Advocaat

De bij ons kantoor werkzame advocaten zijn lid van de specialistenverenging LSA en/of daarvoor in opleiding. Onze advocaten zijn hiermee gegarandeerd specialist op het vakgebied van personenschade. Hiermee verzekert u zich van de beste hulp. Op de contactpagina kunt u zien wie van onze medewerkers bij LSA is aangesloten.

Contact

Hebt u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

neem contact met ons op

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions