Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Almelo

Uit statistiek blijkt dat bijna iedereen wel eens te maken krijgt met een ongeval. Een ongeval kan gebeuren op de werkvloer of in het verkeer, maar ook in andere situaties kunt u slachtoffer zijn van een ongeluk. Wanneer u daarbij gewond raakt, spreken we van letselschade. Is het ongeval veroorzaakt door iemand anders, dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Het is belangrijk dat uw schadeclaim zorgvuldig wordt afgehandeld zodat u krijgt waar u recht op heeft. Voor een letselschade advocaat in de regio Almelo bent u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Zij bezoeken u thuis.

Het inschakelen van een letselschade advocaat kost feitelijk niets?

Na een ongeval bent u misschien wat huiverig om een advocaat in te schakelen. De algemene opvatting is dat advocaten erg duur zijn. Bij letselschade advocaten ligt dat iets anders. In de wet is namelijk vastgelegd dat de kosten van rechtsbijstand betaald moeten worden door de veroorzaker. Daarom hoeft u bij het inschakelen van een letselschade advocaat in Almelo niet bang te zijn voor hoog oplopende kosten. Die worden gewoon verhaald op de veroorzaker, net zoals uw persoonlijke schade.

Een persoonlijke aanpak

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft zich gespecialiseerd in letselschade en werkt uitsluitend voor slachtoffers die betrokken zijn geraakt bij een ongeval. Een persoonlijke aanpak staat centraal. Dat merkt u meteen. U wordt niet op kantoor ontvangen, maar onze letselschade advocaten bezoeken u het liefst thuis. Onze professionele medewerkers hebben een beroepsopleiding gevolgd en beschikken over veel ervaring in het vakgebied letselschade. Daarom kunnen zij u goed helpen bij elke vorm van letselschade en de claims die daar het gevolg van zijn. Bent u op zoek naar een letselschade advocaat rondom Almelo? Dan staan wij graag voor u klaar. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba