Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Borger

Woont u in of rondom Borger en heeft u letsel opgelopen? Ernstig of minder ernstig? Neem uw schade serieus en schakel onze letselschade advocaat uit de omgeving Borger in. Deze advocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft uitgebreide ervaring met het behandelen van letselschade zaken. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in letselschadezaken en beschikt over het Keurmerk Letselschade.

Uw letselschade

Als u letsel heeft opgelopen, kunt u hier lange tijd last van hebben. Uw leven verandert na een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een medische fout aanzienlijk als u er letsel aan overhoudt. Het herstel van letsel kan namelijk langdurig zijn. Het letsel zelf, zoals een whiplash, heeft u dan wel snel opgelopen na bijvoorbeeld een kop-staart botsing, maar hierna heeft u maanden, jaren en soms zelfs uw hele leven last van pijnklachten in uw hoofd, nek, schouders en/of rug. Omdat deze klachten niet alleen uw hinder geeft in uw werk, maar u ook geestelijke klachten kan bezorgen, is een adequate schadevergoeding op zijn plaats.

Waarom een letselschade advocaat inschakelen?

Met de letselschade advocaat uit Borger weet u zeker dat uw belangen compleet behartigd worden. Wist u bijvoorbeeld dat u bij het oplopen van (ernstige) letselschade naast een letselschadevergoeding ook smartengeld kunt ontvangen? Dit laatste is een geldsom om de emotionele schade te verzachten. Zo kunt u bijvoorbeeld niet goed meedoen bij sociale activiteiten en kunt u continue vermoeidheid ervaren, doordat uw lichaam veel energie nodig heeft voor het herstel en het verwerken van pijnklachten. De omvang van deze emotionele schade is lastig vast te stellen. Hierbij kan de letselschade advocaat uit de omgeving Borger u echter helpen. Met deze advocaat, zijn kennis en zijn kunde weet u zeker dat uw schade zo goed mogelijk ‘vergoed’ wordt. Onze advocaten nemen u en uw financiële, lichamelijke en emotionele schade zeer serieus.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba