Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Delfzijl

Wat gebeurt er als u het slachtoffer bent van een verkeersongeluk? En waar moet u aan denken nadat u een bedrijfsongeval heeft gehad? Veel mensen zijn niet op de hoogte van hun rechten na een ongeval. Daarom zijn wij er. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is uw letselschade advocaat in Delfzijl en omgeving. Met onze kennis en specialisme helpen wij u graag om de beste schadevergoeding te realiseren.

Passend advies

Het vaststellen van letselschade is een lastig en langdurig traject. Ieder ongeval is anders en vergt een andere manier van aanpak. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bij u thuis luisteren we naar uw verhaal en kijken we samen naar de mogelijkheden om uw toekomstperspectief zoveel mogelijk te behouden. Wij houden niet alleen rekening met uw financiële situatie, maar helpen u ook met het organiseren van medische of arbeidsdeskundige begeleiding.

Altijd dichtbij

Na een ongeluk krijgt u te maken met medische kosten. Zeker wanneer u ernstig gewond bent geraakt, kunnen deze kosten hoog oplopen. Niet al deze kosten worden automatisch vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij als letselschade advocaat Delfzijl staan bekend om persoonlijk contact. Daardoor zijn wij in staat passende hulp te bieden bij het vaststellen van de aansprakelijkheid, het begroten van de schade, het beoordelen van de medische situatie en het begeleiden van het slachtoffer. In alle gevallen stellen wij het belang van het slachtoffer voorop.

Dienstverlening van topkwaliteit

Om kwaliteit te garanderen voor onze klanten, is ons advocatenkantoor aangesloten bij het Keurmerk Letselschade. Dit betekent dat de advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten goed zijn opgeleid en ervaring hebben met allerhande letselzaken. Daarnaast volgen zij jaarlijks een bijscholingscursus om op de hoogte te blijven van actuele regelgeving. Of het nu gaat om een ongeluk in het verkeer of een medische misser, Wolthers Jagersma staat altijd voor u klaar. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba