Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Dokkum

U heeft letselschade ondervonden en wilt een rechtvaardige schadevergoeding ontvangen? Vertrouw dan vooral niet op uw eigen instinct of dat van de verzekeraar. Het vaststellen van letselschade is een ingewikkeld en tijdrovend proces. In de wet is vastgelegd dat wanneer u zelf een letselschade advocaat inschakelt, de daaraan verbonden redelijke kosten vergoed moeten worden door de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij. Gedragsregels verplichten verzekeraars om slachtoffers hierop in een vroeg stadium te wijzen. Helaas gebeurt dat niet altijd. Een letselschade advocaat in Dokkum en omstreken kan het verschil maken tussen een teleurstellende en rechtvaardige afhandeling van uw persoonlijke proces. De gespecialiseerde advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten weten alles van letselschade, beschikken over de juiste scholing en hebben samen het Keurmerk Letselschade verdiend. We helpen u dan ook graag met uw persoonlijke letselschadezaak.

Persoonlijke letselschade

Letselschade is altijd erg persoonlijk. De impact van een ongeval verschilt van mens tot mens. De advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten behandelen u als mens en kijken samen met u zorgvuldig naar uw persoonlijke omstandigheden. Hoe zag uw leven er voor het ongeval uit? Wat is er nodig om dat te herstellen? Alleen door verdieping in uw persoonlijke situatie kan uw schade adequaat worden begroot en verhaald. Persoonlijk advies en gespecialiseerde hulp helpen u aan een rechtvaardige letselschadevergoeding. Omdat uw persoonlijke omstandigheden zo belangrijk zijn, is het belangrijk dat u hulp vraagt van een letselschade advocaat uit Dokkum of omstreken.

Letselschade advocaat in Dokkum en omgeving

In Dokkum en omgeving kunt u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten terecht als u professionele hulp wilt bij uw letselschadezaak. Onze advocaten hebben gerichte scholing gehad en worden jaarlijks bijgeschoold om altijd bovenop de ontwikkelingen van dat moment te zitten. Met een persoonlijke invalshoek en met rechtvaardigheid in het achterhoofd, helpen we u snel weer op weg. Zodat u zich niet hoeft te vermoeien met juridische vraagstukken, maar zich kunt  focussen op de toekomst.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba