Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Drachten

Letselschade kunt u op verschillende manieren ervaren. Zo kan er sprake zijn van lichamelijk letsel, bijvoorbeeld na een bedrijfsongeval of een ongeval in het verkeer, maar kan er ook sprake zijn van geestelijk letsel. Hoe verhaalt u deze fysieke of immateriële schade op de schuldige en hoe weet u dat u krijgt waar u recht op heeft? Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten hebben wij de kennis in huis om u met al deze kwesties, en meer, te helpen. Zoek dus niet verder naar een letselschade advocaat in Drachten of omgeving. De gespecialiseerde advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staan altijd voor u klaar wanneer dat nodig is.

Aansprakelijkheidsrecht bij letselschade

Dat u letselschade door verschillende oorzaken kunt oplopen is bekend. Dat u deze schade middels het aansprakelijkheidsrecht in de meeste gevallen kunt verhalen op de schuldige partij, dat blijkt in de praktijk tot lastige discussies te kunnen leiden. Zonder kennis van zaken is het moeilijk om te bepalen of de veroorzaker (meestal diens verzekeringmaatschappij) op de juiste manier met uw claim omspringt. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten behandelen we enkel letselzaken, waardoor u bij ons zeer gespecialiseerde letselschade advocaten in de regio Drachten vindt. Deze zijn door hun jarenlange ervaring ieder scenario al eens tegengekomen en passen zich door jaarlijkse bijscholing continu aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Letselschade verhalen met hulp van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Er komt heel wat kijken bij het proces dat volgt nadat u letselschade heeft opgelopen. Wanneer iemand zich niet verdiept in uw persoonlijke situatie, zal nooit de juiste letselschadevergoeding kunnen worden vastgesteld. Het vaststellen van de hoogte van uw letselschade wil zonder letselschade advocaat in Drachten of omgeving nog wel eens fout gaan, omdat niet iedereen van alle regels en wetten op de hoogte is. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten helpen onze professionele letselschade advocaten u dan ook graag met het behandelen van uw letselzaak. Zo kunt u snel weer verder met uw leven en krijgt u altijd waar u recht op heeft.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions