Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Emmen

Bent u slachtoffer geweest van een ongeval in het verkeer of heeft u op enige andere wijze letselschade opgelopen? Dan krijgt u waarschijnlijk te maken met de verzekeringsmaatschappijen. Voor een goede afwikkeling van zaken neemt u een letselschade advocaat in de arm. Bent u woonachtig in Emmen of omgeving, dan bent u hiervoor bij Wolthers Jagersma letselschade advocaten aan het juiste adres. Wij voeren geen algemene rechtspraktijk, maar kiezen bewust voor de specialisatie letselschade.

Verzekeringswerk na letselschade

Als u leeft en werkt in de regio Emmen, en u heeft te maken gehad met letselschade, dan krijgt u te maken met verzekeringsmaatschappijen. Bij deze organisaties werken specialisten op dit vakgebied. Om te komen tot een eerlijke schadevergoeding, is het daarom voor u belangrijk om goed beslagen ten ijs te komen. Neem daarom een letselschade advocaat uit Emmen of omgeving in de arm: Wolthers Jagersma letselschade advocaten.

Letselschade advocaat uit de regio Emmen

Als u een letselschade advocaat van Wolthers Jagersma letselschade advocaten inschakelt, dan kunt u rekenen op professionele en gedegen raad en daad. Al onze advocaten beschikken over een uitstekende opleiding, hebben diverse specialisaties en kunnen bogen op jarenlange ervaring. Met een letselschade advocaat uit de regio Emmen bent u verzekerd van een vakkundige begeleiding, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Het schaderegelingstraject wordt zo uitgestippeld, dat u zowel financieel als maatschappelijk weer perspectief vindt.

Bij ons staat de mens centraal. Een ongeval heeft een behoorlijke impact. Op het aansprakelijkheidsvraagstuk zit u vervolgens niet te wachten. U wilt zich immers richten op uw herstel. Het vaststellen van letselschade en juridisch ondersteunen van slachtoffers is bij ons in vertrouwde handen. Wij zorgen voor een realistische schaderegeling, waarbij elk dossier voor ons uniek is en als zodanig wordt behandeld. Een bekwame en betrouwbare letselschade advocaat uit de regio Emmen? Wolthers Jagersma letselschade advocaten!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba