Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Gieten

De letselschade advocaat Gieten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten helpt u graag als u letselschade heeft opgelopen in en rondom Gieten. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, het berekenen van letselschade en het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen over de letselschadevergoeding.

Waarom een letselschade advocaat?

Als u letsel heeft opgelopen door een ongeval bij een bedrijf, in het verkeer, tijdens een operatie, het beoefenen van een sport of andere oorzaken, kunt u hier lang last vast hebben. Zeker als het gaat om een letsel dat uw leven helemaal omgooit, zoals bij een dwarslaesie en blijvend hersenletsel (niet aangeboren hersenletsel of NAH) het geval is. U wilt dan op een adequate manier geholpen worden. De advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten richten zich bij hun beroep volledig op letselschadezaken. Zij weten dus als geen ander hoe ze een dergelijke zaak moeten aanpakken om u zo goed mogelijk te helpen aan een passende ‘oplossing’ voor uw opgelopen letsel. De advocatenpraktijk heeft het Keurmerk Letselschade, waardoor u zeker weet dat de letselschade advocaat uit Gieten altijd op de hoogte is van veranderingen in wetten die belangrijk zijn bij letselschadezaken.

Wat doen wij voor u?

Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten hebben wij tal van letselschadezaken afgehandeld. Wij nemen uw klachten dan ook zeer serieus. Tevens zijn we met onze specialisatie erg kundig voor een effectieve afhandeling van uw zaak. Naast de financiële schade besteden wij aandacht aan de emotionele schade die u heeft opgelopen na uw ongeval. Als u een deel of de rest van uw leven niet meer uw werk kunt doen zoals voorheen, heeft dit niet alleen gevolgen voor uw financiën. Onze letselschade advocaat in Borger zet zich, zoals iedere advocaat van Wolthers Jagersma Advocaten, volledig in om uw belangen te behartigen. Naast een letselschadevergoeding heeft u tevens recht op smartengeld, voor uw immateriële schade. Draag uw zaak over aan Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wij regelen de rest!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba