Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Groningen

Als u letsel oploopt, kan dat heel vervelende consequenties hebben. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in letselschadetrajecten en weet dus als geen ander wat er allemaal bij uw letsel komt kijken. De letselschade advocaat uit Groningen is betrokken bij u en uw dossier en zal zich volledig inzetten zodat u niet wordt afgescheept met een letselschadevergoeding, die alleen op door u gemaakte ziekenhuiskosten gebaseerd is.

Uw totale letselschade brengt Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten in kaart

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, kan er een langdurig herstelproces volgen. U ondergaat een medische behandeling en volgt intensieve therapie. Dit is helaas niet alles. U kunt bij letsel ook vaak niet meer goed uw werk verrichten. Of dit nu lichamelijk werk is of werk waarbij geestelijke inspanning vereist is. Zo is bij bijvoorbeeld bij hersenletsel de schade niet altijd van buiten te zien. Ook een whiplash is voor de buitenwereld niet goed zichtbaar. Ook al is de schade onzichtbaar, in uw leven gaat het er stukken moeizamer aan toe. Gevolg: u kunt uw werk en privéactiviteiten niet goed meer doen en u bent bovendien emotioneel geschaad door uw letsel. De totale schade die u oploopt ten gevolge van een ongeval of andere oorzaak, brengt de letselschade advocaat uit Groningen in kaart. U kunt namelijk verschillende kostenposten verhalen op de verzekering: ziekenhuiskosten, therapiekosten, reis- en verblijfkosten, kosten voor de huishoudelijke hulp, inkomstenverlies, smartengeld en de kosten voor uw advocaat.

De letselschade advocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Als u woonachtig bent in Groningen of de provincie Groningen, kunt u contact opnemen met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voor een advocaat uit de regio. Deze zal uw letselschade berekenen en zijn kunde en ervaring gebruiken om een voor u zo adequaat mogelijke letselschadevergoeding te verhalen bij de verzekeringsmaatschappij. Wij zijn een gespecialiseerde advocatenpraktijk voor letselschadezaken. Wij zijn betrokken, hanteren korte lijnen en geven eerlijk advies over uw letselschade. Met het Keurmerk Letselschade weet u zeker dat u zich laat bijstaan door een specialist.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions