Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Hardenberg

Te maken krijgen met een ongeluk is nooit fijn, maar helemaal als u door toedoen van een ander gewond raakt en geconfronteerd wordt met letselschade. Dat kan voor veel problemen zorgen. Letsel is de schade die iemand oploopt wanneer men bij een ongeluk betrokken is. U kunt letsel oplopen tijdens een verkeersongeval, een bedrijfsongeval maar ook andere situaties zijn denkbaar, zoals een trap van een paard, een beet va een hond of een val door slecht straatwerk. Heeft u te maken met letsel en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Hardenberg? Dan staat Wolthers Jagersma Advocaten graag voor u klaar.

Juridische hulp

In de wet is vastgelegd dat de kosten van juridische hulp vergoed moeten worden door de veroorzaker van het ongeval. Slachtoffers met letselschade kunnen zich daardoor vrijwel altijd kosteloos gebruik maken van de know-how van de letselschade advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u informeren over de mogelijkheden. Wij houden van een persoonlijke aanpak en komen graag bij u thuis voor het eerste intakegesprek. Wanneer u op zoek bent naar een letselschade advocaat in de regio Hardenberg, bent u bij ons aan het juiste adres.

Goede afhandeling

Na een ongeval schakelt de veroorzaker doorgaans zijn verzekeraar in. Verzekeraars hebben verstand van zaken en proberen de claim zo veel mogelijk in hun belang af te handelen. Daar bent u als slachtoffer niet altijd bij gebaat. Het belang van de verzekeraar hoeft niet altijd uw belang te zijn. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft alleen slachtoffers die betrokken zijn geraakt bij een ongeval als client. Wij werken altijd op de wijze waarbij uw belangen centraal staan. Op die manier weet u zeker dat er een goede afhandeling van het schaderegelingstraject plaatsvindt zodat u krijgt waar u recht op heeft. Wilt u meer weten over het inschakelen van een letselschade advocaat in Hardenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba