Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Harderwijk

Een auto-ongeluk, bedrijfsongeval, letsel door sport of spel of schade door een medische fout. Dit zijn allemaal voorbeelden van oorzaken waardoor u letselschade kunt oplopen. Heeft u eenmaal te maken gekregen met een ongeval, dan kan letselschade daar een ernstig en vervelend gevolg van zijn. Terwijl u zich het liefst zou richten op genezing en herstel, krijgt u plotseling te maken met de juridische en financiële afhandeling. Dat is niet eenvoudig, reden waarom verzekeringsmaatschappijen zich vaak laten vertegenwoordigen door een professional. Dat geeft een ongelijke strijd, omdat u meestal niet bekend bent met de voetangels en klemmen die gemoeid kunnen zijn bij een schaderegeling. Denk er dan eens over na om ook zelf een letselschade advocaat in te schakelen, zodat u goed geïnformeerd en beslagen ten ijs komt. Wilt u weten wat een letselschade advocaat in Harderwijk voor u kan betekenen? Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat u graag bij in het hele proces dat volgt na een ongeval.

Wat doet een letselschade advocaat?

Wolthers Jagersma Advocaten heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Ruim tien jaar ervaring in het vak heeft ervoor gezorgd dat wij sterk zijn in het afhandelen van elk schaderegelingstraject. Daarbij staat u als slachtoffer centraal en handelen wij alleen in uw belang. Maar wat kunnen wij precies voor u doen, wanneer u besluit een letselschade advocaat in te schakelen? Wij helpen u onder andere overzicht te krijgen van de hele papierwinkel en bij het verzamelen van alle benodigde informatie. Daarbij verzamelen wij medische informatie en beoordelen wij wat nodig is om u zo snel mogelijk te laten herstellen. Ondertussen becijferen wij uw letselschade en zorgen wij ervoor dat met behulp van duidelijke schadestaten inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel schade u lijdt zodat daarop voorschotten kunnen worden betaald. Op die manier wordt voorkomen dat u zich naast de zorgen over uw herstel, ook nog eens zorgen gaat maken over uw financiële situatie. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen. U hoeft zich niet zelf bezig te houden met alle juridische perikelen maar kunt zich verzekeren van een professional die over uw belangen waakt.

Dé letselschade advocaat in Harderwijk

Wanneer u besluit een letselschade advocaat in te schakelen, dan is een persoonlijke aanpak wel zo fijn. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat een persoonlijke behandeling centraal en werken wij volledig in uw belang. Voor het eerste intakegesprek spreken wij bijvoorbeeld het liefst bij u thuis af. Als u zoekt naar een letselschade advocaat in Harderwijk en omgeving, bent u bij Wolthers Jagersma dus zeker aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba