Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Heerenveen

Op zoek naar een letselschade advocaat in Heerenveen en omstreken? Zoek dan niet verder, want bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten beschikken we meerdere advocaten en experts die gespecialiseerd zijn in letselschadezaken. Of het nu gaat om lichamelijke of geestelijke schade, inkomensschade of smartengeld, de advocaten van Wolthers Jagersma zorgen ervoor dat uw zaak rechtvaardig wordt behandeld.

Oorzaken en gevolgen van letselschade

Letselschade kan verschillende oorzaken en gevolgen hebben. Zo kan een verkeersongeval zorgen voor letselschade, maar ook een bedrijfsongeval kan hier de oorzaak van zijn. Dit kan leiden tot  lichamelijke schade, maar ook geestelijke schade moet niet worden vergeten: het verdriet over wat u is overkomen en het gemis over wat u bent kwijtgeraakt. Deze immateriële schade wordt gecompenseerd met smartengeld. Deze schadepost wordt door verzekeraars vaak terughoudend begroot. Maar dat betekent niet dat u daarmee zomaar akkoord moet gaan. In de meeste gevallen heeft u recht op meer. Als u letselschade heeft ondervonden en een letselschade advocaat in Heerenveen of omgeving inschakelt, weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft. De advocaten en specialisten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten zijn niet alleen gespecialiseerd in letselschade, maar houden tevens rekening met uw persoonlijke omstandigheden. Wij behandelen u als mens, iets waarin veel verzekeraars nog weleens falen.

Hulp van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wanneer u schade lijdt door toedoen van een ander, brengt ons aansprakelijkheidsrecht met zich mee da u deze letselschade mogelijk kunt verhalen. Letselschade berekenen is echter niet zo makkelijk voor een slachtoffer, maar voor de gespecialiseerde letselschade advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is dit dagelijkse kost. Niet voor niets zijn onze advocaten geschoold om letselschade correct en zorgvuldig te kunnen begroten. Daarom hebben zij het Keurmerk Letselschade in ontvangst mogen nemen. Kies dus voor een letselschade advocaat uit Heerenveen en omstreken als u op een menselijke manier behandeld wilt worden en aanspraak wilt maken op een rechtvaardige schadevergoeding.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions