Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Joure

Een advocaat inschakelen voor uw letselschade. Daar zult u misschien niet meteen aan denken wanneer u betrokken bent geraakt bij een ongeval en nog bent opgenomen in ziekenhuis Nij Smellinge, het Medisch Centrum Leeuwarden, of bent revalideert in revalidatiecentrum Beetsterzwaag of Beatrixoord. Toch blijkt het in de praktijk ontzettend verstandig te zijn om tijdig juridische hulp te zoeken. Verzekeraars zetten vooral bij ernstig letsel al snel een eigen schaderegelaar in die u de hemd van het lijf vraagt en voorstellen doet over de wijze waarop uw schade moet worden begroot. Vaak is het voor slachtoffers lastig om te beoordelen of u krijgt waar u recht op heeft. Daarom is het beter een letselschade advocaat in Joure of omgeving in te schakelen om u daarbij te helpen. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten beschikken we over alle benodigde kennis, een heleboel ervaring en een menselijke aanpak om iedere letselschadezaak tot een juist einde te brengen.

Rechtvaardige vergoeding

In het geval van letselschade heeft u wettelijk recht op een vergoeding. In de meeste gevallen krijgt u daarbij te maken met de schuldige partij en verzekeringsmaatschappijen. De verzekeraar beschikt over veel kennis op het gebied van letselschade en zal altijd voor het goedkoopste alternatief kiezen. Dat is niet altijd in uw belang. De gespecialiseerde advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten kunnen u daarbij helpen. Zij behandelen u niet als dossier maar als mens. Ieder letselschade slachtoffer is uniek. Iedere zaak is anders. Samen met u beoordelen wij wat voor u de beste oplossing is. Voor een letselschade advocaat in Joure en omstreken hoeft u dus niet verder te zoeken.

De expertise van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Het verschil tussen een normaal advocatenkantoor en Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is dat onze advocaten zich enkel en alleen bezighouden met letselschadezaken. Daardoor is iedere advocaat zeer specifiek geschoold en bezit hij/zij over de nodige ervaring door jarenlang gewerkt te hebben aan soortgelijke zaken. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten zeer menselijk ingesteld, luisteren zij altijd goed naar uw wensen en proberen zij samen met u een zo goed mogelijk onderhandelingresultaat te bereiken. Een letselschade advocaat in Joure en omstreken moet volgens ons altijd gericht zijn op een zo adequaat mogelijke schaderegeling. Daar mikken we bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten dan ook op. Zodat u verder kunt met uw leven dat na een ongeval soms zo ingrijpend veranderd kan zijn.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba