Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Kampen

Het krijgen van een ongeluk kan van grote invloed zijn op uw leven. Wanneer u te maken krijgt met een ongeval waarbij letselschade wordt opgelopen, is het een goed idee om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Een advocaat kan u bijstaan in het hele afhandelingsproces, waar vaak veel bij komt kijken. Zoekt u een letselschade advocaat in de regio Kampen? Dan staan de advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten graag voor u klaar.

Verschillende soorten letsel

Er zijn ontzettend veel verschillende vormen waarin letsel zich kan voordoen. Het kan gaan om een whiplash, orthopedisch letsel, brandwonden, een dwarslaesie of hersenletsel. Ook psychische klachten zoals een Post Traumatisch Stress Stoornis (PTSS) behoort tot ons vakgebied. In alle gevallen van letselschade kunt u Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten inschakelen. Na een ongeval wilt u zich richten op behandeling en herstel. Vermoedelijk heeft u niet de energie of de kennis om zich te richten op de juridische afhandeling, waaronder uw aanspraken op schadevergoeding. Het afhandelen van claims is gespecialiseerd werk. Hiermee zijn vaak grote financiële belangen gemoeid. Wanneer u woonachtig bent in de omgeving Kampen, bent u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten aan het juiste adres.

Persoonlijke aanpak

Omdat schadeclaims in het dagelijks leven waarschijnlijk niet uw core business zijn, maar dat voor verzekeringsmaatschappijen wel zo is, is er snel sprake van een ongelijke strijd die verstrekkende gevolgen kan hebben. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het afwikkelen van schadeclaims voor slachtoffers. Onze medewerkers hebben allemaal een beroepsopleiding genoten en hebben ervaring in het vak. Zij houden van een persoonlijke aanpak waarbij uw belang centraal staat. Niet voor niets is het kantoor aangesloten bij het Keurmerk Letselschade. Wanneer u Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten inschakelt, weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Kampen? Kijk dan verder wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba