Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Leeuwarden

Het traject dat volgt na een ongeval, is voor de meeste slachtoffers onduidelijk. Vaak is er sprake van een tijdrovend, mentaal slopend traject. Een letselschade advocaat te Leeuwarden kan uitkomst bieden. De advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten zijn geheel gespecialiseerd in zaken met letselschade. Zij beschikken over veel kennis en kunnen bovendien bogen op jarenlange ervaring om u op de juiste manier bij te staan. Geen mens is hetzelfde. De impact van een ongeval waarbij letselschade ontstaat, verschilt daarom bij iedereen. Het berekenen van letselschade en het vaststellen van de juiste letselschadevergoeding, vraagt altijd om maatwerk. Wanneer u in Leeuwarden woont, is het daarom verstandig om u te laten adviseren door een letselschade advocaat in Leeuwarden of omstreken. De advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten bezoeken u thuis.

Letselschade advocaat schiet te hulp

U heeft hulp nodig bij het berekenen van de letselschadevergoeding waar u recht op heeft. Dat kunt u niet alleen. Hoe beoordeelt u of de schadevergoeding die de aansprakelijke verzekeraar aanbiedt wel juist is vastgesteld? U twijfelt of recht heeft op een hoger smartengeld. U vraagt zich af of uw inkomensverlies correct is vastgesteld. Beschikt u over de juiste kennis om dit te beoordelen? Verzekeringsmaatschappijen wel. Zij doen niets anders dan letselschades vaststellen. Dat geeft een ongelijke strijd. Het is verstandig om nog voordat u in onderhandeling treedt met de verzekeraar dit evenwicht te herstellen.

Specialisatie van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten hebben we altijd een betrokken, gespecialiseerde letselschade advocaat voor u klaarstaan die uw belang centraal stelt en u ondersteunt bij het verhalen van een rechtvaardige schadevergoeding. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Letselschade. Zo weet u zeker dat u kunt beschikken over een ervaren en kundige letselschade advocaat.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions