Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Lelystad

Als u als slachtoffer betrokken bent geraakt bij een ongeval, dan volgt daarop een juridische afwikkeling, een hoop papierwerk en soms veel strijd. Daarbij is het fijn om er niet alleen voor te staan en precies te weten waar u aan toe bent. In dat geval kunt u een letselschade advocaat inschakelen. Zo’n advocaat is gespecialiseerd in letselschade en kan u helpen bij alles wat bij de afwikkeling komt kijken. Zoekt u een letselschade advocaat in de buurt van Lelystad? Dan zit u goed bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Letsel is er in verschillende vormen en kan ontstaan door verschillende oorzaken. Zo zijn er bijvoorbeeld verkeersongevallen, maar ook bedrijfsongevallen en ongevallen door dieren of door sport en spel. Voor elke vorm van letsel kunt u een letselschade advocaat inschakelen. Zij kunnen u helpen bij het berekenen van de letselschade, het verzamelen van alle benodigde informatie en de aansprakelijkheid vaststellen. Woont u in de provincie Flevoland en heeft u te maken met letselschade? Dan is het verstandig voor een letselschade advocaat rondom Lelystad Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten in te schakelen.

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

Waarom kiest u voor een letselschade advocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten? Wij zijn een advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van letselschade. Wij werken alleen voor mensen die slachtoffer zijn geworden van een ongeval. Onze advocaten hebben een gerichte beroepsopleiding gevolgd en veel ervaring in het afhandelen van letselschade. Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal en wij vinden het belangrijk dat uw persoonlijke situatie zo goed mogelijk voor het voetlicht wordt gebracht.  

Omdat u na een ongeval te maken krijgt met verzekeringsmaatschappijen die weten hoe ze moeten handelen, voelt u zich misschien geïntimideerd en kunt u het overzicht over het hele proces kwijtraken. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw schade zodat het een eerlijke strijd wordt. Wilt u meer weten over wat een letselschade advocaat in Lelystad voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat graag voor u klaar.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions