Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Lemmer

‘’Een ongeluk zit in een klein hoekje’’. Dit spreekwoord is u vast bekend. Hopelijk heeft u er echter nog nooit zo direct mee te maken gehad. Is dat wel het geval, dan bestaat de kans dat u tijdens een ongeluk op het werk, in het verkeer of daarbuiten geconfronteerd bent met letselschade. Letsel is de schade die iemand ondervindt wanneer hij of zij gewond is geraakt bij een ongeval. Het kan dan gaan om lichamelijke of geestelijke schade op grond waarvan u recht heeft op schadevergoeding. Na een ongeval zit u er niet op te wachten om te beginnen aan de papierwinkel en het lange proces van een schadeclaim. Daarom staat er ook in de regio Lemmer een letselschade advocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voor u klaar.

Waarom een letselschade advocaat uit regio Lemmer?

Het vaststellen van de schadevergoeding waar u recht op heeft, is een ingewikkeld proces. De omvang van uw schade is sterk afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Daarom zal een goede letselschade advocaat zich verdiepen in wie u was voor het ongeval en hoe u eraan toe bent na het ongeval. Dat vereist een persoonlijke aanpak, waarbij u thuis wordt bezocht. Wanneer u woonachtig bent in de regio Lemmer, is het dan handig dat u zich laat bijstaan door een letselschade advocaat die werkzaam is vanuit diezelfde regio. Dat bevordert persoonlijk contact.

Waarom een letselschade advocaat niet duur is?

U bent misschien in de veronderstelling dat het erg prijzig is om een letselschade advocaat in de hand te nemen en dat u na het hele proces financieel gezien nog verder van huis bent. Dat is een misvatting die nog bij veel mensen leeft. De kosten van een letselschade advocaat zijn net als de schade die u lijdt te verhalen op de veroorzaker van het ongeval. In de meeste gevallen kost de inzet van een letselschade advocaat het slachtoffer dus niets.

Na een ongeval krijgt u te maken met verzekeringsmaatschappijen. Zij weten precies hoe te handelen en wat er allemaal moet gebeuren. Vermoedelijk heeft u hier zelf minder verstand van. U krijgt te maken met een verzekeringsmaatschappij op misschien wel een van de meest kwetsbare momenten in uw leven. De advocaten van Wolthers Jagersma hebben zich gespecialiseerd. Zij weten alles over letselschade en schadevergoeding. Zij zijn gericht op het realiseren van oplossingen waardoor er weer perspectief ontstaat in uw leven. Woont u in Lemmer en heeft u te maken met letselschade, schakel dan een letselschade advocaat uit de regio Lemmer in.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions