Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Meppel

Als u slachtoffer bent geweest van een ongeval en daarbij letselschade heeft opgelopen, dan krijgt u te maken met een juridische afwikkeling. Het vaststellen van de letselschade en het begeleiden van  een schaderegelingstraject is geen klus waarop u dan zit te wachten. Bovendien beschikt u niet over de kennis die bij de verzekeringsmaatschappij wel aanwezig is. Het is daarom verstandig om een letselschade advocaat uit Meppel of omgeving in te schakelen. De specialisten van Wolthers Jagersma letselschade advocaten staan voor u klaar!

Letselschade advocaat uit de omgeving Meppel

Wolthers Jagersma letselschade advocaten is een advocatenkantoor dat zich niet richt op de algemene rechtspraktijk, maar juist expliciet op slachtoffers  van letselschade. Een goede afwikkeling van zaken vraagt in dit domein namelijk om specialistische kennis. Woont u in Meppel of omgeving, dan is het fijn om een bekwame letselschade advocaat uit de regio Meppel in de arm te kunnen nemen. Uw belangen worden door ons behartigd, met als doel om u zowel financieel als maatschappelijk weer een goed perspectief te bieden.

Voordelen van een letselschade advocaat

Wanneer u te maken krijgt met letselschade, dan staat uw leven waarschijnlijk behoorlijk op zijn kop. Het is daarom prettig om de juridische afwikkeling van zaken omtrent de letselschaderegeling uit handen te kunnen geven. Wolthers Jagersma letselschade advocaten is uw letselschade advocaat in de regio Meppel. Wij staan u met raad en daad bij. Onze advocaten hebben een goede opleiding genoten en zijn gespecialiseerd in letselschade advocatuur.

Om voor u een schaderegelingstraject uit te stippelen, gaan wij uit van de mens. U wilt weer perspectief voor de toekomst. Uw dossier wordt daarom met zorg behandeld, met als doel om te komen tot een voor u uitstekende regeling. Het vaststellen van de letselschade en het verzorgen van de aansprakelijkheidsregeling is bij ons in goede handen. Kortom, bij Wolthers Jagersma letselschade advocaten bent u aan het juiste adres voor een letselschade advocaat uit de regio Meppel.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions