Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Midden-Drenthe

Woont u in Midden-Drenthe of heeft u hier of elders een ongeluk gekregen, waarbij u letsel heeft opgelopen? Dan kan de letselschade advocaat uit Midden-Drenthe u helpen bij uw letselschadetraject.

Waarom kiezen voor een specifieke letselschade advocaat?

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in letselschadezaken. Dit betekent dat de wetten en rechtsregels die van belang zijn bij letselschadetrajecten, geen verrassingen kent. Elke advocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft een gerichte opleiding gevolgd en wordt ieder jaar bijgeschoold. De advocatenpraktijk beschikt over het Keurmerk Letselschade. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zaak goed behandeld wordt!

Uw letselschadetraject

Bij een letselschadetraject gaat u in gesprek met de letselschade advocaat om vast te stellen in welke mate u letselschade lijdt of geleden heeft. Er wordt gekeken welke schadeposten in uw specifieke situatie aan de orde zijn, aan de hand waarvan uw letselschade wordt berekend. Deze schadeposten kunnen heel divers zijn. Niet alleen de kosten die zijn gemaakt in het ziekenhuis of bij eventuele fysiotherapie komen in aanmerking om te verhalen op de verzekeringsmaatschappij, ook de reis- en verblijfkosten van u en uw familieleden kunnen verhaald worden. Hetzelfde geldt voor de kosten van eventuele huishoudelijke hulp – omdat u zelf niet meer het huishouden kunt doen – en uw inkomstenverlies, zowel nu als in de toekomst. Denk in dat verband aan carrièreschade of pensioenschade. Daarnaast verhalen wij de kosten van rechtsbijstand (kosten van uw letselschade advocaat) bij het begroten en vaststellen van uw letselschadevergoeding.

Als voor de advocaat duidelijk is welke letselschade u heeft geleden (zowel financiële als emotionele schade), handelt hij de rest van het traject af en gaat hij aan de slag met de aansprakelijkheidsverzekering. Bij de letselschade advocaat uit Midden-Drenthe is de zorg voor u en uw dossier in goede handen! U wordt niet als nummer, maar als persoon behandeld, omdat Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten weet wat er bij letselschade allemaal komt kijken. Wij willen u zo goed mogelijk bedienen om de geleden schade zo adequaat mogelijk te verlichten.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions