Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Sneek

Van het begrip letselschade heeft u vast wel eens gehoord, maar het proces dat gewoonlijk na een verkeersongeval of bedrijfsongeval volgt, is bij velen juist onbekend. Het berekenen en vaststellen van letselschade, is lastig voor een slachtoffer, of het nu gaat om inkomensverlies of smartengeld. Niet alleen bezit u niet de nodige kennis, ook lijkt in veel gevallen de aan u geboden schadevergoeding vaak erg aantrekkelijk. Toch blijkt dat lang niet altijd de beste oplossing te zijn. Daarom kunt u beter een letselschade advocaat in Sneek of omgeving inschakelen om de zaak voor u op te pakken. De advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten ontzorgen uw financiële situatie, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Letselschade advocaten en verzekeringsmaatschappijen

Verzekeraars zijn verplicht om u erop te wijzen dat u zelf een letselschadeadvocaat kunt inschakelen. Zij dienen u er ook over te informeren dat de daaraan verbonden redelijke kosten, vergoed worden.  Deze verplichting is niet geheel uit de lucht gegrepen, want in het verleden zijn er al vele slachtoffers onvoldoende gecompenseerd voor de lichamelijke en geestelijke letselschade die zij door een ongeval hebben opgelopen. Een letselschade advocaat in Sneek kan u helpen om de juiste letselschadevergoeding veilig te stellen. De experts van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten hebben hier bovendien al vele jaren ervaring mee en nemen uw zorgen graag uit handen.

Daarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

De advocaten die werkzaam zijn bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten behandelen enkel letselzaken. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort zaken door gerichte opleidingen, jarenlange ervaring en jaarlijks middels cursussen van alle hedendaagse ontwikkelingen op de hoogte blijven. Met het Keurmerk Letselschade weet u dat een expert van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten uw ideale letselschade advocaat in Sneek en omstreken is. Tel daarbij op dat we altijd uw persoonlijke belangen vooropstellen en in iedere zaak uitgaan van het hoogst haalbare eindresultaat. U zult dus niet langer hoeven twijfelen over het inschakelen van onze gespecialiseerde letselschade advocaten. Zij ontzorgen en streven erna dat u zo snel mogelijk nieuw perspectief krijgt in een na een ongeval zo vaak veranderde situatie.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba