Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Stadskanaal

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan vaak grote gevolgen hebben. Als slachtoffer van een verkeers- of bedrijfsongeval doet u er verstandig aan om juridische bijstand in te zetten. Woont u in Stadskanaal of omgeving? Dan bent u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Als letselschade advocaat Stadskanaal bieden wij deskundig advies en helpen u met het verkrijgen van de letselvergoeding waar u recht op heeft.

Altijd in de buurt

Slachtoffer zijn van een ongeluk of bij een ongeval betrokken raken is op zich natuurlijk al vervelend genoeg. Het laatste waar u behoefte aan heeft is dat u zich moet bezighouden met de juridische afwikkeling. Daarom is het fijn om dit aan ons over te laten. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is bekend in Stadskanaal en omgeving, dus waar en wanneer u ons ook nodig hebt: wij staan altijd voor u klaar!

Dé letselschadespecialist

Na een ongeluk heeft u ongetwijfeld veel vragen over zaken als het aansprakelijkheidsrecht, schade en smartengeld (immateriële schade). Daar hebben wij een antwoord op. Ons advocatenbureau voert geen algemene rechtspraktijk, maar is uitsluitend gespecialiseerd in letselschade. Onze advocaten hebben een goede opleiding genoten, aangevuld met specialisaties. Dankzij jaarlijkse bijscholing beschikken zij tevens over adequate kennis met betrekking tot wet- en regelgeving rondom letselschade.

Keurmerk Letselschade

Het kiezen van de juiste juridische bijstand kan lastig zijn. Om u hierbij te helpen, is het Keurmerk Letselschade opgericht door Slachtofferhulp Nederland. Dit keurmerk staat garant voor een gedegen opleidingsniveau en kwaliteit. Ons kantoor is aangesloten bij dit keurmerk, waardoor u verzekerd bent van goede dienstverlening.

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is dé letselschadespecialist in Stadskanaal. Door onze diepgaande kennis en jarenlange expertise bieden wij u altijd advies op maat. Aarzel niet langer en laat ons helpen deze vervelende ervaring om te zetten in een mooi toekomstperspectief!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba