Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Steenwijk

Als u als verkeersdeelnemer of werknemer te maken krijgt met letselschade, is dat altijd erg vervelend. U kunt een ongeluk hebben gehad in het verkeer of in een andere situatie. Naast emotionele en fysieke schade, kunnen de financiële gevolgen direct of op termijn groot zijn. Daarom schakelt u voor een goede afwikkeling van het ongeval altijd een letselschade advocaat in. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat u graag bij tijdens dit proces. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk zodat wij de mens achter het dossier goed leren kennen. Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in de regio Steenwijk? Dan bent u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten aan het juiste adres.

Het gehele proces

Wanneer u gewond bent geraakt door toedoen van iemand anders, krijgt u vaak te maken met een  verzekeringsmaatschappij. Bij deze maatschappijen werken professionals die precies weten waar ze het over hebben. Dat geldt voor u waarschijnlijk niet. Daarom is het belangrijk dat u ook zelf iemand inschakelt die uw belangen behartigt. Zo brengt u zelf evenwicht in een anders ongelijke strijd. Van begin tot eind staat de letselschade advocaat uit omgeving Steenwijk van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voor u klaar.

Professioneel en persoonlijk

Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat u als persoon centraal. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in letselschade. Ze hebben allen een beroepsopleiding genoten en volgen jaarlijks verplichte bijscholing. Bovendien beschikken zij over een jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat u door een echte professional wordt geholpen. Wilt u meer weten over een letselschade advocaat in de buurt van Steenwijk? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions