Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Veendam

Een sportblessure, hondenbeet of een verkeersongeval. Het zijn allemaal voorbeelden van ongelukken waarbij u lichte tot ernstige letselschade kunt oplopen. Dit kan zowel fysieke als mentale schade veroorzaken. Bent u woonachtig in Veendam en slachtoffer van letselschade? Schakel dan de hulp van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten in, dé letselschade advocaat in Veendam en omgeving. Of het nu gaat om een verkeersongeluk of een ongeval tijdens het werk, onze ervaren advocaten bieden voor iedere situatie een passende oplossing.

Specialist in letselschade

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk. Als letselschade advocaat Veendam richten we ons enkel op letselschade. We begeleiden en ondersteunen slachtoffers bij het begroten van gemaakte kosten en het verhalen van deze kosten op de veroorzaker van het ongeval. Hierbij kunt u denken aan medische kosten, reis- en verblijfkosten, kosten voor huishoudelijke hulp of inkomensverlies. Ook kunt u recht hebben op smartengeld als tegemoetkoming voor de geleden immateriële schade. Ons advocatenkantoor beschikt over het Keurmerk Letselschade, wat inhoudt dat de werkzame advocaten een gedegen opleiding hebben genoten. Tevens worden zij jaarlijks bijgeschoold. Professionaliteit en kwaliteit staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Slachtoffer staat centraal

Wij begrijpen als geen ander dat u na een ongeval niet zit te wachten op juridische rompslomp. Vaak krijgt u via verzekeringsmaatschappijen te maken met het aansprakelijkheidsrecht, iets waar u waarschijnlijk zelf nog nooit mee te maken heeft gehad. Daarom nemen wij u deze juridische aspecten graag uit handen. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat de klant centraal. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een intakegesprek. Samen met u kijken we hoe we het beste resultaat kunnen bereiken. Onze betrokken advocaten begeleiden u door dit onbekende traject van regels en structuren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren letselschade advocaat in Veendam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten helpt u verder!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba