Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Winschoten

Woont u in Winschoten of omgeving, bent u slachtoffer geworden van een ongeluk en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dan is juridische bijstand waarschijnlijk zeer gewenst wanneer u te maken krijgt met verzekeringsmaatschappijen. Als letselschade advocaat in Winschoten behartigt Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten uw belangen, met als doel een goed resultaat van het schaderegelingstraject. Onze ervaren advocaten zijn bekend in uw omgeving en altijd in de buurt als u ons nodig heeft.

Persoonlijke juridische bijstand

Medische kosten, reis- en verblijfkosten, inkomensverlies, verzorgingskosten of huishoudelijke hulp. Een ongeval met letsel brengt veel kosten met zich mee. Wij helpen u met het maken van een begroting en het verhalen van deze schade. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is persoonlijk contact belangrijk. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten denken we in mogelijkheden en oplossingen, waarbij het slachtoffer centraal staat. We begrijpen dat het ongeluk een grote impact kan hebben op uw leven, zowel op financieel als maatschappelijk gebied. Wij hebben als doel u een zo goed mogelijk toekomstsperspectief te bieden. Daarom komen we eerst bij u thuis langs voor een persoonlijk intakegesprek.

Keurmerk Letselschade

Waarschijnlijk bent u zelf niet helemaal thuis in het aansprakelijkheidsrecht en heeft u geen idee hoe letselschade wordt berekend. Anders dan de meeste advocatenkantoren richt ons kantoor zich alleen op letselschade. Of het nu gaat om brandwonden, botbreuken, hersenletsel (NAH) of een whiplash, Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten streeft naar een optimale schadevergoeding voor slachtoffers. Al onze advocaten beschikken over een goede beroepsopleiding, aangevuld met specialisaties. Tevens beschikt ons advocatenkantoor over het Keurmerk Letselschade, wat inhoudt dat onze advocaten beschikken over juiste en actuele kennis.

Bent u woonachtig in Winschoten en zoekt u een vakbekwame letselschade advocaat die uw belang vooropstelt? Laat de juridische afwikkeling na een ongeval met een gerust hart over aan Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Maak een afspraak voor een intakegesprek en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba