Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Wolvega

U kunt niet vroeg genoeg zijn met het inschakelen van een letselschade advocaat in Wolvega of omgeving wanneer u letselschade heeft ondervonden. Dit kan bijvoorbeeld naar aanleiding van een verkeersongeval of bedrijfsongeval zijn. Wat volgt is dan een ingewikkeld traject van schadevaststelling en schaderegeling. Verzekeraars zijn hierin gespecialiseerd. Zij zijn verplicht om u te wijzen op het feit dat u ook zelf een letselschade advocaat mag inschakelen die voor uw belangen opkomt. De letselschade advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staan daarom altijd voor u klaar om u bij een letselschadezaak te helpen.

Schuldige partij is aansprakelijk

Het is vrij logisch dat de schuldige partij aansprakelijk is voor de geleden letselschade. Die schade hoeft niet alleen te bestaand uit lichamelijke schade, maar ook geestelijke schade speelt een grote rol in de meeste letselzaken. Immaterieël kan een ongeval van grote invloed zijn op uw leven. In de schaderegeling moet dat vertaald worden naar smartengeld: een schadevergoeding voor gederfde levensvreugde. Vaak wordt het smartengeld als sluitpost in de onderhandeling opgevoerd. Dat is meestal niet terecht. Laat u goed informeren. Met een letselschade advocaat uit Wolvega of omgeving, krijgt u pas echt de vergoeding waar u recht op heeft. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten helpen we u daar graag mee.

Gespecialiseerde advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Een advocaat inschakelen na betrokken te zijn geraakt bij een ongeval, klinkt velen wat overdreven in de oren. De verzekeraar die gehouden is de schade te vergoeden, regelt het toch keurig? Was dat maar waar. Verzekeraars hebben veel kennis over het afhandelen van letselschade. Dat heeft u als slachtoffer niet. U staat daarom meteen op achterstand. Het is daarom verstandig wanneer u zich terzijde laat staan door een letselschade advocaat. De advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten richten zich uitsluitend op letselzaken. Zij zijn, anders dan gewone advocaten, gespecialiseerd in deze tak van sport. Onze letselschade advocaten beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van letselschade. Bovendien staat ieder slachtoffer bij ons als mens centraal. Wij verdiepen ons als geen ander in uw persoonlijke situatie, inventariseren de knelpunten die na een ongeval ontstaan in uw leven en gooien vervolgens al onze kennis in de strijd om een zo rechtvaardig mogelijke schadevergoeding uit het vuur te slepen. Wij kunnen niet meer voorkomen dat u letsel oploopt. Wij kunnen wel voorkomen dat u door het door u opgelopen letsel in een financiële afgrond glijdt.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba