Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Zuidlaren

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval of gewond geraakt bij een bedrijfsongeval? Dan helpen wij u als letselschade advocaat Zuidlaren graag verder. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in letselschade en werkt enkel voor slachtoffers van ongevallen. Wij zijn er voor iedereen, ook wanneer u woonachtig bent in Zuidlaren of omgeving. Hoe eerder u onze hulp inschakelt, hoe beter wij kunnen helpen met het behartigen van uw belangen.

Hulp bij letselschadevergoeding

Na letselschade krijgt u vaak te maken met verzekeringsmaatschappijen. Een letselschade advocaat wijst u op uw rechten en helpt bij het berekenen van de letselschadevergoeding die u toekomt. Veel mensen zijn terughoudend vanwege de verwachte kosten, terwijl deze in de meeste gevallen gewoon verhaalbaar zijn op de veroorzaker van het ongeval. Aarzel dus niet en laat ons de zaken op deskundige wijze voor u afhandelen.

Dé specialist in Zuidlaren

Als u behoefte heeft aan juridische bijstand, dan is het fijn om een letselschade advocaat in de buurt te hebben. Als letselschade advocaat Zuidlaren zijn wij bekend in uw regio, waardoor wij op een persoonlijke manier een passende oplossing kunnen zoeken voor uw situatie. Omdat wij ons alleen richten op letselschadezaken, beschikken de advocaten bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten over de nodige ervaring in het behandelen van letselschadezaken.

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

Waarom kiest u ons als letselschade advocaat in Zuidlaren? Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten bent u verzekerd van professionele hulp en advies. Al onze advocaten hebben een gedegen opleiding genoten, aangevuld met specialisaties. Om op de hoogte te blijven van nieuwe regels en wetten, neemt ons advocatenkantoor deel aan een jaarlijkse bijscholing. Hierdoor beschikken onze letselschade advocaten over goede kennis van zaken. Daarnaast heeft ons kantoor het Keurmerk Letselschade, dat garant staat voor kwaliteit en onafhankelijkheid. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba