Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschade advocaat Zwolle

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare en vakkundige letselschade advocaat uit Zwolle of omgeving? Welkom bij Wolthers Jagersma letselschade advocaten! Wij zijn niet gericht op de algemene rechtspraktijk, maar juist gespecialiseerd in letselschade. Het is niet verstandig om de juridische afwikkeling na een letselschade zelf ter hand te nemen. Daar zitten de meeste slachtoffers niet op te wachten. Bovendien komt u aan tafel te zitten met experts namens de aansprakelijke verzekeraar. Laat u daarom bijstaan door een letselschade advocaat uit de regio Zwolle!

Wolthers Jagersma letselschade advocaten

Als u een ongeval heeft gehad en te maken krijgt met letselschade, dan heeft dat een flinke impact op uw dagelijkse leven. U wilt hoe dan ook een perspectief voor de toekomst, en daarbij speelt de juridische afwikkeling een belangrijke rol. Om tot een goed schaderegelingstraject te komen, is het wel noodzakelijk om te beschikken over de juiste kennis en veel ervaring. Wolthers Jagersma letselschade advocaten behartigt uw belangen graag!

Voordelen van een letselschade advocaat uit de regio Zwolle

Het vaststellen van de precieze omvang van de letselschade, de aansturing van het schaderegelingsproces en de interpretatie van het aansprakelijkheidsrecht: het zijn waarschijnlijk geen gebieden waar u veel verstand van heeft. De specialisten van verzekeringsmaatschappijen waarmee u aan tafel komt te zitten, hebben dat wel. Het is een ongelijke strijd. Daarom biedt een letselschade advocaat uit Zwolle of omgeving meerwaarde. Wolthers Jagersma letselschade advocaten stelt uw belang centraal en gaat daarbij uit van de mens. Wij kijken naar wat u nodig heeft voor een goed toekomstperspectief – zowel financieel als maatschappelijk.

Al onze advocaten hebben een goede opleiding genoten en beschikken over ruime ervaring in letselschade advocatuur. Niet voor niets zijn wij de specialistische letselschade advocaat in de regio Zwolle. Neem nu contact met ons op!

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions