Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Smartengeld letselschade na verkeersongeval

Na een ongeluk in het verkeer kunt u te maken krijgen met letsel waaronder;

Soms is het tijdelijk niet mogelijk om te werken. Hierdoor loopt u inkomsten mis. Belangrijk is om te weten wie er aansprakelijk is voor deze schade. De tegenpartij kan aansprakelijk gesteld worden wanneer deze u geen voorrang heeft verleend, achterop u is gereden toen u voor een rood stoplicht stond of in sommige andere gevallen.
De letselschadespecialist kan voor u bekijken wie er aansprakelijk is. Wanneer dit de tegenpartij is dan kan er smartengeld geëist worden. Hiermee kunt u uw onkosten en schade dekken.

Hoogte van het smartengeld

U heeft tijdens een verkeersongeval een whiplash opgelopen. Hier kunt u nog jarenlang klachten aan overhouden. Of u lijdt psychische schade. U slaapt slecht en kunt uw werkzaamheden niet meer uitvoeren. Welke schade u ook geleden heeft, een eerste opvang is belangrijk. U moet uw problemen kunnen bespreken. De letselschadespecialist kan voor u berekenen hoeveel recht op schadevergoeding u heeft. Want al uw schade, pijn en ellende na een ongeluk moet vergoed worden. Uw juridisch specialist staat u hierin bij. Deze hulp vindt u bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Niet alleen bij blijvend letsel heeft u recht op schadevergoeding. Ook bij tijdelijk letsel kan dit het geval zijn.

De letselschadespecialist

De wetgeving is niet altijd even eenvoudig te begrijpen. De letselschadespecialist weet precies wat wel en niet mogelijk is. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten kunt u vertrouwen op een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van letsel door een ongeluk en schadevergoeding. Het is niet altijd gemakkelijk om de hoogte van het smartengeld te bepalen. Blijvend of tijdelijk letsel en de omvang hiervan spelen een grote rol. Ook de gevolgen voor uw verdere leven worden hierbij ingeschat. De verzekeraar moet hiervan overtuigd worden. De letselschadeadvocaat weet hier goed in te onderhandelen. Zo krijgt u waar u recht op heeft.

Bent u bijtrokken geweest bij een verkeersongeval en meent u recht te hebben op een schadevergoeding? Wilt u weten wie de aansprakelijke partij is? Neem dan contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions