Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Waarom een letselschadeadvocaat?

Als uw auto het niet meer doet, belt u de garage. Wanneer u kiespijn heeft, gaat u naar de tandarts. Net zo vanzelfsprekend is het om een letselschadeadvocaat in te schakelen wanneer u gewond bent geraakt bij een ongeval. Hoe eerder dat gebeurt, hoe beter uw belangen kunnen worden behartigd.

Contact opnemen

Persoonlijk en deskundig advies op maatOnze letselschade specialisten helpen u graag.

Onbekend met aansprakelijkheidsrecht

Na een ongeval kunt u te maken krijgen met verzekeringsmaatschappijen. Daar werken professionals: doorgaans goed opgeleide mannen en vrouwen die gewend zijn letselschades te behandelen. Daarmee is natuurlijk niets mis. Maar slachtoffers zijn doorgaans niet bekend met het aansprakelijkheidsrecht. Slachtoffers weten niet waar zij recht op hebben of hoe de schadevergoeding moet worden berekend.

Inschakelen letselschadeadvocaat

Dat geeft een ongelijke strijd. Niet voor niets zijn verzekeraars verplicht u te wijzen op de mogelijkheid zelf een letselschadeadvocaat in te schakelen. En niet voor niets staat in de wet dat de daaraan verbonden redelijke kosten vergoed behoren te worden.

De letselschadeadvocaten van Wolthers Jagersma

Onze letselschadeadvocaten beschikken over een gedegen beroepsopleiding, aangevuld met specialisaties. Zij moeten zich bovendien houden aan de voorschriften van de Nederlandse Orde van Advocaten, waaronder de verplichting tot jaarlijkse bijscholing. Dat betekent dat u verzekerd bent van goede begeleiding in het ondoorzichtig traject van regels en structuren, waarmee u nog nooit te maken heeft gehad.

Een goede letselschadeadvocaat?

Maar een goede advocaat moet je niet alleen kiezen op grond van zijn diploma en papieren. Waar moet je nog meer opletten? Lees meer over de voorwaarden waaraan een goede letselschadeadvocaat moet voldoen.

Contact

Voor passend advies neemt u contact met ons op. Stuur ons een e-mail op info@wolthersjagersma.nl of bel met één van onze vestigingen in Nederland.

contactformulier

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions