Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Letselschadeadvocaat Noord-Nederland

Op zoek naar een letselschadeadvocaat in Noord-Nederland:   Overijssel, Gelderland, Flevoland, Groningen, Drenthe Noord-Holland, Utrecht,of Friesland? Neem contact op met Wolthers Jagersma letselschadeadvocaten.

Contact opnemen

Persoonlijk en deskundig advies op maatOnze letselschade specialisten helpen u graag.

Letselschadeadvocaat met relevante opleiding

De meeste mensen kennen niet het verschil tussen letselschadebureaus en letselschadeadvocaten. Zelfs in de media worden deze begrippen vaak door elkaar gebruikt. Een letselschade-advocaat heeft een volledige juridische opleiding en is gehouden aan de richtlijnen en het tuchtrecht van de Orde van Advocaten. Medewerkers van letselschadebureaus hoeven niet te beschikken over een relevante vooropleiding. Het kan dus zijn dat een niet-jurist uw zaak behartigt.  Een letselschadeadvocaat heeft onbeperkte toegang tot de rechter. Een letselschadebureau niet. Die zal, om zijn gelijk te krijgen, het dossier moeten overdragen aan een advocaat. Daardoor zal een bureau mogelijk  sneller geneigd zijn met een lagere schadevergoeding genoegen te nemen. Dat is niet in uw belang. Verzekeraars weten dit. Zij zullen een letselschadeadvocaat eerder serieus nemen dan een bureau.

Keurmerk Letselschade

Advocaten die het Keurmerk Letselschade voeren, hebben zich na hun algemene juridische opleiding gespecialiseerd op het gebied van letselschade door middel van zeer gerichte nascholing. Daarnaast moeten zij aan een aantal eisen voldoen op het gebied van ervaring, kantoororganisatie en onafhankelijkheid. Er wordt met regelmaat gecontroleerd of de advocaat nog steeds aan deze  eisen voldoet. Slachtofferhulp Nederland heeft meegewerkt aan het tot stand komen van het Keurmerk.

Advies

Wolthers Jagersma schade advocaten heeft de expertise in huis om u te ondersteunen wanneer u in een soortgelijke situatie bent beland. Voor een vrijblijvend eerste gesprek neemt u contact met ons op.

direct advies aanvragen

Verwante informatie

Verwante diensten

Actief in Noord-Nederland

Wolthers Jagersma is als letselschadeadvocatenkantoor actief in Noord-Nederland.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba