Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

10 jaar Wolthers Jagersma!

Op 16 maart 2016 is het precies 10 jaar geleden dat Niek Wolthers en Pieter Jagersma samen zijn gestart met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wat begon als een eenmanszaak met Wolthers Letselschade (01-07-2005) is inmiddels uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in Noord Nederland, met in totaal 10 medewerkers, dat zich alleen maar richt op belangenbehartiging van slachtoffers met letselschade.

Het was niet zozeer “een gat in de markt” dat beiden dreef. Er waren (ook 10 jaar geleden) al meerdere bedrijven die belangenbehartiging voor letselschadeslachtoffers verzorgden. Het was veeleer het besef dat het ánders moest: laagdrempelig, dicht bij de klant, niet alleen gaan voor een zak met geld maar vooral gericht op kwaliteit van leven: ontzorgen, reintegratie en herstel.

Dit jubileum én het feit dat onze cliënten onze inzet vorig jaar gewaardeerd hebben met een gemiddeld rapportcijfer van 9.2 vinden we reden genoeg om ons personeel in het zonnetje te zetten. Dat doen we van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 maart a.s.. Ons kantoor zal dan gesloten zijn. We zullen zorgen voor adequate telefonische bereikbaarheid.

 


klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions