Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Fietsen naar The House of Hope

Binnenkort gaat onze medewerker Anno Pot een grote sportieve uitdaging aan. Samen met zijn dorpsgenoot Bauke Deelstra gaat hij een lange fietstocht afleggen van Nijega in Friesland naar het dorpje Pinet in Albanië. Dit is een klein en arm afgelegen dorpje in de buurt van de hoofdstad Tirana.

Samenwerking Friesland en Albanië

Sinds 2010 zijn er warme contacten opgebouwd tussen de Gereformeerde Kerk van Nijega – Opeinde – de Tike en de lokale kerkelijke gemeente rond The House of Hope in Pinet. Elk jaar kijken de inwoners van Pinet uit naar de komst van de Friezen, die niet alleen gezelligheid meebrengen, maar ook de handen uit de mouwen steken en ondersteuning bieden.

Lange reis van 3.000 km!

Voor deze fietstocht hopen Anno en Bauke veel sponsoren te vinden om het project in Pinet en een deel van de reis te bekostigen. Ze gaan op de fiets omdat ze een flinke uitdaging niet uit de weg willen gaan. Het zijn ervaren fietsers. Vijf jaar geleden hebben ze de tocht al eens afgelegd via Duitsland, Oostenrijk (de Alpen) en Bari in Zuid Italië (2x de Apennijnen). Nu gaat de reis opnieuw over de Alpen (Grossglockner), maar vervolgens via de Balkanlanden Slovenië, Kroatië, Bosnië en Montenegro. Een lange reis van een slordige 3000 km!

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft dit niet zomaar voorbij willen laten gaan.
Daarom zal het logo van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten prominent prijken op de door WJ gesponsorde fietskleding van de heren.

Volg de heren

Wanneer u Anno en Bauke wilt volgen kan dat op hun eigen facebookpagina.  Ook is het mogelijk hen te sponsoren als dagsponsor. Neem dan contact op met Anno voor informatie: ap@wolthersjagersma.nl.


klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions