Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Hulp vragen bij letselschade

Een ongeval kan veel schade veroorzaken, zowel lichamelijk als psychisch. Denk aan verkeersongevallen of ongelukken tijdens het werk. Een ongeval ontstaat altijd onverwacht. De impact daarvan kan groot zijn. Als je plotseling gewond raakt en niet meer in staat bent je dagelijkse ding te doen, kunnen er snel zorgen ontstaan. Wie zorgt er voor het huishouden? Hoe wordt eventueel inkomensverlies opgevangen? Wie betaalt dat? Wat brengt de toekomst?  Moet er op latere leeftijd rekening worden gehouden met een verergering van klachten en schade die nu nog niet valt te overzien? Hoe wordt dat geregeld?

Als sorry niet genoeg is

De veroorzaker heeft zijn excuses aangeboden, maar wie vergoedt de schade als sorry niet genoeg is? Meestal is de veroorzaker van het ongeval verzekerd en zal met diens verzekeringsmaatschappij onderhandeld worden over de hoogte van de schadevergoeding. Daar begint een ongelijke strijd.

Verzekeraars zijn deskundig en hebben goed opgeleide juristen in dienst. Voor veel slachtoffers is het de eerste keer dat ze met letselschade te maken krijgen. Zij weten meestal niet waar ze recht op hebben en welke schade vergoed behoort te worden. Zelf uw letselschadeclaim indienen en afwikkelen, is daarom onverstandig. Wanneer slachtoffers zich tijdig, het liefst al meteen na het ongeval, laten adviseren door een letselschadeadvocaat, kunnen financiële zorgen voorkomen worden. Hulp bij letselschade kan meestal gratis worden aangeboden, omdat de aansprakelijke partij niet alleen de letselschadevergoeding moet betalen, maar ook de kosten van juridische ondersteuning.

Letselschadeadvocaat inschakelen

Een letselschadeadvocaat realiseert volledige schadevergoeding en biedt daarmee nieuw perspectief in een vaak blijvend veranderde situatie. U kunt voor vragen terecht bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten, gevestigd in Heerenveen en Zuidwolde. Ons kantoor is gespecialiseerd in letselschade en treedt uitsluitend op voor slachtoffers. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Letselschade. Een gesprek, ook in het kader van een second opinion, kost u niets, maar kan u veel opleveren.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Laat u altijd goed (juridisch) adviseren over letselschade. Voor meer informatie neemt u contact op met Wolthers Jagersma advocaten


klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions